Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ideje belátni: ki kell mondanod egy üggyel kapcsolatban, mit érzel! Az, hogy nem öntesz tiszta vizet a pohárba, még a családtagjaidat is elbizonytalanítja. Ne fukarkodj a dicsérettel, illetve a köszönettel sem!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma a gyakorlatias teendőkön van a hangsúly, ezeket kell előresorolni. Meglátod, a lelkednek is jót fog tenni, ha a gyakorlatias problémákat rendezed. Ha pedig rászánod magad például az íróasztalodon, papírjaid közötti rendrakásra, azzal energetikailag is friss energiák érkeznek az életedbe.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kezded felismerni és elfogadni, hogy az életben nem lehet minden tökéletes. Vannak helyzetek, amikor meg kell elégednünk felemás eredményekkel és vannak emberek, akikkel szemben nem támaszthatunk túl nagy elvárásokat. Vasárnap ezzel kapcsolatban lehet tapasztalatod.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap békés napunk lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma megismerheted valaki valódi motivációit. Egy beszélgetés során dellebben egy fátyol és lehetőséged lesz bepillantani a lelkébe, csak aztán meg ne lepődj attól, amit ott látsz. Néha ugyanis a külcsín egészen mást mutat, mint a belbecs…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap igazán nagy hatást gyakorolsz a környezetedre, a szokásosnál is beszédesebbnek és vidámabbnak mutatkozhatsz. A derű vonzza az embereket, a másik nemet is természetesen. Ma meghódíthatod azt, akire már régóta szemet vetettél.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mindig azt nézed, hogy segíthetsz másoknak, nagy szíved van. Ma azonban mindezek ellenére a saját érdekedet kell szem előtt tartani és el kell engedned egy dolgot. Vannak helyzetek, amikor ez az egyetlen helyes döntés.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

4 napon keresztül védőhálót képeznek a bolygók: Föld bolygóháromszög

Január 27-től 30-ig föld jegyben járó bolygók egy hatalmas háromszöget alkotnak az égen, és ezzel védőhálót képeznek. Székelyhidi Ágnes asztrológus horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez rád!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nehéz kiismerni téged! Vagy csak kivételesen nem tudja, mit is akarsz pontosan? Ideje lenne döntened, ha még sokáig titkolod az érzelmeidet, rejtőzöl álarcok mögé, a párod megelégelheti a viselkedésedet…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Most vasárnap teljes békében vagy önmagaddal, a viharfelhők elvonultak, és végre képes vagy egy kicsit lazítani is. Ritka kincs ez a nyugalom, értékeld, és éld meg! Főleg, hogy tényleg nehéz időszakot tudhatsz a háta mögött.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Bármit terveztél is vasárnapra, készülj föl arra, hogy a sors átrendezi, vagy legalábbis átütemezi a napodat. Ami eddig kevésbé volt fontos, hirtelen elsődlegessé válhat. Próbáld meg lazán venni a kihívásokat. Úgy könnyebb lesz megfelelned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: új fejezetet nyit a Ló ebben az esztendőben

A kínai horoszkóp szerint kivételes időszak elé néz a Ló jegy szülötte 2024-ben: egy új ciklus indul el az életében. Minden fontos tudnivaló az Astroneten, Ló kínai horoszkóp 2024 következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Úgy érzed, fel kellene frissítened egy régi kapcsolatot. Ha barátságról van szó, ez így igaz. Ám, ha szerelemről, akkor ezt jobb lenne kerülni! Különben csak azon kapod majd magad, hogy az évekkel ezelőtti problémákon rágódsz megint.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap nem mindegy, hogyan fejezed ki magad bizonyos ügyekben. A kérdésekkel is óvatosan bánj: bizonyos feltevések szinte maguktól szülik a válaszokat. A problémák gyökerét keresd, ahelyett, hogy a következményeket feszegetnéd!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kimerültnek érzed magad, ami nem is csoda, hisz sok minden van a hátad mögött. A legjobban teszed, ha a mai napon heverészel, olvasgatsz, esetleg kirándulsz, a legeslegjobb pedig a fürdőzés lenne. Estére hívj barátokat!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!