Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha tehetnéd, ma ki sem mozdulnál otthonodból, és a négy fal biztonságában pihennéd ki fáradalmaidat. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheted el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha tapasztalatlannak is érzed magad abban, amit ma tenned kell, azért ne csüggedj el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphatsz ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még neked is meg kell tanulnod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnod, ahol eddig nem mertél s ehhez inspiráló hatásokat küldenek neked az égiek. Szerelmi életeden is hamarosan változtathatsz, ha te is úgy akarod. Ha magányos vagy, ma vedd nyakadba a világot!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érezheted, kicsit háttérbe szorult az életedben a szerelem. Ne ijedj meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más válik fontosabbá az életedben, amit eddig mellőztél. Néha a kötelességek is örömforrássá válhatnak.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 21. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Valamiről nagyon megfeledkeztél, és ez bizony most konfliktusokhoz vezethet. A pontosság nagy erény! Abban azért biztos lehetsz, hogy neked ezt is elnézi mindenki - főleg, mert egyébként nagyon is megbízható vagy!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha csökönyösen csak a saját álláspontodhoz ragaszkodsz, nem érheted el a remélt változást. A konokságot hiába hiszed következetességnek… És csak azt éred el vele, hogy épp akikre számítanál, azok fognak eltávolodni tőled. Hallgass a párodra is!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak neked. Kellemes lesz a napod, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy puha fotelben olvasgatott jó regénynél semmi nem lehet jobb.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Sok Skorpió érezheti ma úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbáld meg is osztani másokkal ezt a nyugalmat! A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése, és te ismered ezt a mély igazságot.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szürke, szomorú színekkel induló vasárnap is tud néha széppé és kellemessé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhetsz fel maga körül, apróságoknak is lehet örülni. A jókedv is ragadós lehet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja január 21-22.: a Vízöntő újholdnál tűzzünk ki új célokat!

A szombati újhold a kínai holdújév kezdete. Ezt milliók ünnepli szerte a világon, ami milliószoros pozitív, örömteli energia. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnestől.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A mai nap a lazább életfelfogású Bakoknak kedvez. Ha te nem az a görcsölős fajta vagy, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt, könnyeden veszel, akkor még a nehézségeket is a javadra fordíthatod.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha sikerült elérned a héten a célodat (akár a munkában, akár a magánéletben), engedj meg magadnak egy kis lazítást. Fel kell töltődnöd energiával. Kényeztesd magad. A hétvégén baráti társaságban érdekes híreket hallasz, de járj utána, ne vedd készpénznek!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Arra vágysz, hogy összemérd erődet másokkal, és mindent elkövetsz, hogy dobogós helyre kerülj. Csak félő, hogy ma olyan területre merészkedsz, ahol még járatlan vagy, és könnyen lépre csalnak. Nem biztos, hogy minden versenybe be kell szállni…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: áldott éve lesz a Majomnak

Erre vártál már régóta: ez az év a változások és új lehetőségek befogadásáról szól, és a békés virágzást hozza el a számodra. Majom kínai horoszkóp 2023 következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!