Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold hétfőn már a tüzes Nyilas jegyében jár, s felpörget téged. Nagyon energikusan és optimistán indul a heted. Most jól haladsz a feladatokkal, de a szükséges kitartásod is megvan, amit a Bak jegyében járó Mars támogat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn olyan problémával kerülsz szembe, amit nem lehet a szokványos módon megoldani. Ehhez már lelki érettség kell, de ez természetesen megvan benned. Már csak hinned kell saját magadban és az erődben. Menni fog!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A hétfő új kezdetet vagy új helyzetet jelent számodra. Talán a munkában kezdődik új fejezet, de az is elképzelhető, hogy a magánéletedben vagy valakivel kapcsolatosan indulsz "biankó csekkel".

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn mindenki lendületbe jön (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn egy ötlet vagy megérzés hatására új utakat találsz a munkában, vagy bármely más tevékenységben, amelyet kitartással végzel. Nem lehetetlen, hogy mindez nem csak egyszeri sikerhez vezet, hanem a hatása tartósan megmarad. Örülj a sikernek!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy bosszúság ér, mivel valami nem egészen úgy alakul, ahogyan eltervezted. Valami vagy valaki késik, és te úgy érzed, a várakozás csak elvesztegetett idő. Tegyél hát róla, hogy ne az legyen! Készülj fel olvasnivalóval, vagy intézd el közben a telefonokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kellene még pár nap ahhoz, hogy igazán lendületbe jöjj. Legyél még picit türelmes, és ne hétfőn akarj a főnöködnek bizonyítani! Csütörtökön újhold lesz, onnantól egyre jobb lehetőségek nyílnak meg előtted. Szóval, ne kapkodj el semmit!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 6-12.: Nagyszerű új lehetőségeket jeleznek a bolygók

Míg az első januári hétvége nem lesz igazán könnyű, addig a hét már egészen csodálatos új lehetőségeket tartogat akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat. Mindenképpen érdemes élni minden újdonsággal, és persze, ha még nem tetted, tervezd meg az évet, újíts és változtass, amit és amin lehet.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Így év elején egy sor olyan feladat tornyosulhat előtted, amely az unalmas és a "nem szeretem" kategóriába tartozik. Könnyebb lesz nekikezdeni, ha olyan határidőt állítasz fel magadnak, amely kellemes programhoz fűződik. Így biztosan teljes erőbedobással teszed, amit tenned kell.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy a külső szemlélő számára úgy tűnhet, az öledbe hullnak az eredmények, de az is előfordulhat, hogy ezt még meg is jegyzi neked hétfőn. Ám te nagyon jól tudod, hogy a sikerekért keményen megdolgoztál, azt megérdemled. Ne törődj hát az irigyekkel!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy az utóbbi napokban fáradtnak és gyengének érezted magad, de ennek hétfőtől vége. A Hold a Nyilasban jár, és te igazán elemedben érezheted magad. Különösen igaz ez akkor, ha végre le tudod tenni a fölöslegesen cipelt terheket…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 8-14.: Óriási lehetőségeket jeleznek a bolygók

Január második hete tökéletes az új tervek, lehetőségek kidolgozására. Mindenképpen érdemes leírni mindent, amit szeretnél, hiszen ezzel még nagyobb energiát adsz a megvalósulásnak. Élj a lehetőségekkel!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn olyan lehetőség kerülhet eléd, amelyet kár lenne kihagyni. Viszont van az életben egy fontossági sorrend, és ha attól eltérsz, akkor szinte biztos, hogy az élet benyújtja a számlát előbb vagy utóbb. Te döntesz, de hidd el, vannak dolgok, amelyek nem érik meg az árukat…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon kedvező meglepetésben lesz részed rögtön a hét elején! A sors küld valakit, aki nagy segítségedre lesz egy konkrét ügyben. Váratlanul megkönnyíti a helyzetedet. Fogadd el a segítséget és persze mutass érte hálát!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn ne az alapján dönts egy fontos kérdésben, hogy mi az, ami puszta információként a rendelkezésedre áll. Lehet, hogy az adatok, tények nem fedik teljesen a valóságot. Van azonban egy csodafegyvered, amelyik mindig minden helyzetben segít: ez a megérzésed, hallgass rá hétfőn is!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!