Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn a tetteidet a kíváncsiság vezérelheti, amikor egy beszélgetés, vagy egy hír olvasása során érdekes információra bukkansz. Élvezni fogod a vizsgálódást, melynek során viszont olyan dologra is fény derülhet, amire igazán nem számítasz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn megoszthatja az ismereteit, tapasztalatait valakivel, ami önnek is jó visszacsatolást, megerősítést jelent. Látja ugyanis, hogy mit ön tud, az másnak is milyen jól jöhet. Az másik pedig hálás lesz az információkért.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma komoly segítséget, támogatást kaphat valakitől, vagy ön nyújtja a másiknak ezt, de az biztos, hogy ennek hatására elmélyül a kapcsolata az illetővel. Új barátság is kezdetét veheti, ami később még nagy jelentőséggel bír majd.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint hétfőn nagy felismeréseket hoz a Mars és az Uránusz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha nem a jól megérdmelt szabadságát tölti, akkor ma is igazán kitartó és szorgalmas, ezerrel pörög hétfőn, mindenki gondját ön próbálja megoldani: segít, támogat, tanácsot ad. Sokan gondolnak most önre hálával! Azért a saját ügyeire is jusson idő.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A mai napon együttáll a Mars és az Uránusz a Bikában. Ez se nem könnyed, se nem harmonikus, se nem békés. Szóval semmiképp se keveredjen vitába! Tuti, hogy vesztesként jönne ki. Keresse a kompromisszumot!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valami misztikus, titkos dolgot tud meg, vagy rak össze. Ez érintheti a múltat és /vagy a családot. Ne analizálja, ne akarja azonnal megérteni! Engedje, hogy az egész szépen magától tisztuljon ki!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hozhat az Oroszlán Vénusz

A Vénusz nem csak a szerelem planétája, hanem a pénz és a kis szerencse bolygója is. Július 11-én az Oroszlán jegyébe lép, ami pedig hatalmas teremtő erőket jelent. 4 csillagjegynek sok pénzt hozhat a következő időszak.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jó lehetőségeket hoz a ma nap. Kérdés, hogy vannak-e konkrét tervei? Lát-e pontos célokat? Fontos, sőt hasznos lenne, ha tudná, merre akar haladni, fejlődni. Akkor kaphatná a legtöbb segítséget az égiektől.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy üggyel el van akadva? Most mintha megszállná az ihlet, és meglátja a megoldást. Mindegy, hogy ez jelenleg mennyire látszik aktuálisnak, illetve kivitelezhetőnek, rögzítse! Még véletlenül se szálljon el!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai Mars-Uránusz együttállás új szempontokat hoz önnek, ami kimondottan szerencsés lesz… Ha kritizálja a párját, azzal viszont hibát követhet el. Semmiképp se tegye! Legyen vele szemben megértő és megengedő.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőségeket hoz az Oroszlán jegyébe lépő Merkúr

Erre a 3 csillagjegyre abszolút pozitívan hat a Merkúr keddi jegyváltása: ők azok, akik a legjobban ki tudják aknázni a mostani lehetőségeket, ami a pénzügyeiket is fellendíti.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Komoly felismeréseket hozhat a mai Mars-Uránusz együttállás. És nemcsak másokkal kapcsolatban. Nem szívesen néz bele abba tükörbe, ami a hibáit tükrözi. Ha van elég bátorsága, akkor sokat tanulhat, és javíthat rossz beidegződésein.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha szingli, most jön valaki, aki egyszerre szórakoztatja, és egyszerre bosszantja. Nem érti, hogy mi az, amivel ekkora hatással van önre. Lehet, hogy ez több lesz futó ismeretségnél? Önön is múlik a döntés, ezt ne feledje!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn minden beszélgetésbe kapcsolódjon be! Járjon nyitott szemmel és füllel! Sok-sok információ jön továbbra is. Jó lenne, ha nem gyártana összeesküvés elméleteket, hanem várna, és figyelne.

.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!