Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Adódhat kedden egy szituáció, aminek megoldásához nemcsak a józan észre, hanem a fantáziádra is szükséged lehet. Engedd hát szabadon a képzeletedet, mert egy váratlan helyzet éppen olyan kreatív személyiséget igényel, mint amilyen te vagy.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden valaki keresztezi a szándékaidat, és igyekszik valamilyen módon akadályokat görgetni eléd. Lehet, hogy meg kell küzdened vele, de esély van arra is, hogy egyszerűen elkerülöd az illetőt. A Skorpióban jár a Hold, és erős intuíciót ad. Figyelj rá!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Döntened kell egy helyzetben, és ez most nyomaszthat. Már egy ideje őrlődsz két dolog között és nagyon nehezen sikerül elindulnod az egyik vagy a másik irányba. Kedden egy előérzet, egy hír vagy egy váratlan esemény hatására szinte megvilágosodsz, innentől pedig pontosan tudod, mi a helyes irány.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Merülj el az érzelmekben, és figyeld a megérzéseket is (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden még a Skorpióban jár a Hold, de ez csak a kisebbik kedvező hatás. A nagyobbik, hogy tegnap óta már a Merkúr és a Vénusz is a Rákban folytatja égi útját. Minden adott tehát, hogy szerencsésen alakuljanak az ügyeid!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden történhet valami, amivel nem számoltál. Mérlegelj, hogy mennyit ér meg neked ez a dolog. Ha vitába szállsz a másik emberrel, egészen biztosan csak rontasz a helyzeten, mert az illető csak még inkább megmakacsolja magát, és nem változtat a viselkedésén.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden valaki félreérthet, vagy szándékosan magyarázhatja félre a szavaidat, tetteidet, amely miatt kellemetlen helyzetbe keveredhetsz. Mintha a másik direkt keresné most az okot a sértődésre. Készülj fel, hogy tisztáznod kell magadat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. június 17-23.: Gyújts gyertyát Szent Iván előestéjén

Ez a hét igazán különleges, mert vasárnap lesz Szent Iván nap előestéje. Ezen éjszakán gyújthatsz gyertyát és megfogalmazhatod a kívánságaidat. Most minden vágyad teljesülhet...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden fogalmazd meg bátran a véleményedet, vagy ha nyomja valami a szívedet, mert a ez a nap kifejezetten alkalmas az érzelmi konfliktusok, félreértések tisztázására. Legyél azonban nyitott arra is, ha valaki más is ugyanígy tesz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bár néha hajlamos vagy megfeledkezni róla, de mindennel rendelkezel, amire igazán szükséged van. Törekedj megtalálni, meglátni és megélni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolataidnak különleges jelentősége van. A Skorpió Hold értékes meglátásokat ad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden semmiképp ne menekülj el egy esetleges feszült helyzet elől, áll meg és bátran fordulj szembe vele. Ne halogass, mert az most sem vezet célra. Inkább teremts tiszta és egyértelmű helyzeteket.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. június 17-23.: Érezhető változások jönnek

Ezen a héten a több érezhető változás mellett sajnos komolyabb konfliktusokat is jeleznek a bolygók. A horoszkóp most különösen hasznos és fontos útmutatót ad, hogy a lehető legjobban alakuljanak a következő napok.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden érdekes emberekkel találkozhatsz. Te nehezen engedsz az eredeti elképzeléseidből, pedig most lehet, hogy szükség lenne rá. Jobb, ha te döntöd el, miben hozol kompromisszumot, és nem rákényszeríted a másikra az elképzeléseidet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igyekezz kedves lenni mindenkivel, még akkor is, ha lesz olyan, aki a viselkedésével vagy a szavaival mintha direkt provokálna téged. Mondjon, tegyen bármit, próbáld meg elengedni a füled mellett, egyszerűen nem vegyél tudomást róla.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vedd figyelembe, hogy az érzelmek most könnyen elvihetnek, és emiatt talán szélsőségesen viselkedhetsz. A víz-elemű energiák hatására veszítheted el a kontrollt. Próbálj meg minden helyzetben elszámolni tízig, és főleg racionalizálni: vizsgáld meg, valós-e a probléma.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!