Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars szombaton még a Kos jegyében jár, és még egy utolsó nagyot lobban az ereje. Éppen ezért szuper napod lehet, de vigyázz a lobbanékonysággal, kapkodással, az elhamarkodott lépésekkel. A nagyon sok energiát érdemes mozgással levezetned.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton lehetséges, hogy nem nem kerülhetsz el valamilyen nézeteltérést egy rokonnal, baráttal. A legfontosabb, hogy ne menj bele a vitába. Higgadt érveléssel tudod a konfliktus élét elvenni. Nem lesz könnyű, de próbálj törekedni rá!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombatra is jutnak feszültséget keltő bolygókapcsolódások, amelynek hatására bizony úgy érezheted, "sok a jóból", és szeretnél végre egy kis nyugalmat. Fejezd ki az érzéseidet, amiben segít a Rák Hold.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Próbáld megőrizni a higgadtságodat szombaton (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Elképzelhető, hogy valaki rá akar venni valamire, vagy befolyásolni akar, és te tanácstalanul állsz előtte, mert nem vagy biztos benne, hogy képes lennél jó szívvel megtenni, amit kér. Hallgass az intuíciódra! Nem véletlenül jelez…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán nagylelkű és toleráns vagy valakivel szemben, amivel az illető ráadásul kicsit vissza is él. Te mégis segítesz neki. Lehet, hogy most azzal hatnál rá a legjobban, ha hátralépnél kicsit, és ez egyszer neki kellene megoldania a saját problémáit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon érzékenyen reagálsz most mások problémáira, de hidd el, ezért még nem kell neked a felmerülő összes problémát magadra venni. Megvan a saját életed, a többiek pedig a magukért oldják meg. Így a legjobb most mindenkinek.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. június 8-9.: Fordulatos napok jönnek

Nem a legkönnyebb hétvégét jelzik most a bolygók, ám hogy változatos lesz, az egészen biztos. Az energikus és lendületes Mars belép a higgadt és kiszámítható Bika jelébe. Innentől mindenkinek változik egy picit az élete...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne hidd, hogy annyira tapintatosnak kéne lenned, hogy szinte észrevehetetlen legyen a jelenléted. Azért, mert nem hangoskodsz, és nem tolakodsz állandóan mások elé, még legyél tisztában vele, hogy bárkivel felvehetnéd a versenyt, ha akarnád!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az nagyon is jó, hogy határozott a véleményed bizonyos dolgokról. Ám az már nem biztos, hogy mindenkit kényszeríteni kellene, hogy veled értsen egyet. Vannak ugyanis olyanok, akik teljesen másképpen látják a világot, mások a prioritásaik. És ez így is van rendben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy szombaton kisebb dráma bontakozik ki körülötted. Erős vonzást érezhetsz, hogy beleszólj, vagy legalábbis véleményt nyilváníts valamiről. Ez most nem lenne okos dolog. A legjobb, ha csak külső szemlélőként tekintesz az egészre.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vannak fojtogatóbb napok, amikor más ritmusban kell működni. Ez a szombat is ilyen lehet. A legjobb módszer, ha valami igazán örömteli programot választ. Mi tenne most igazán boldoggá? Pihentető alvás, vidám baráti találkozó, esetleg egy nagy séta az erdőben?

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Elképzelhető, hogy mostanában történt egy-két dolog, ami miatt megváltozott a kapcsolatod néhány emberrel… Az események rádöbbentettek, hogy ezután másképpen kell hozzáállnod bizonyos dolgokhoz. Hogy ez nem mindenkinek tetszik? Nem kell megkérdezned őket!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Most csak "súlytalan" témákkal érdemes foglalkozni, és kerülni mindazt, ami kényes lehet vagy vitát hozhat. Szombaton ugyanis olyan hatásokkal kell számolnod, amelyek garantálják a kiborulást, ha megkockáztatod a konfliktusokat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!