Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Uralkodó bolygód, a Mars vasárnap lép a Bika jegyébe. Innentől picit lelassít, kevésbé érzed magad energikusnak, de közben sokkal higgadtabb is leszel. Igazán termékeny lehet a következő időszak, mert nagyon is jót tesz az a megfontoltság, leföldeltség, amit ez az energia jelent számodra.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Mars belép a jegyedbe, és innentől tőled szokatlan dühkitöréseket, kirohanásokat okozhat. Ellát persze lendülettel és ambícióval is, így igazán hasznosan becsatornázhatod ezt az energiát. Figyelj rá, hogy pozitívan gondolkozz, és ne dühítsd fel magadat.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Néha nem látjuk a fától az erdőt… most épp ilyen szituáció jöhet nálad. Ha türelmesen kivársz, rövidesen kitisztul a kép. Olyan fontos részletek tisztázódnak, amelyek egészen más megvilágításba helyezik a dolgokat.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Igazi nyári vasárnapot, vidámságot jeleznek a bolygók vasárnapra (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igaz, hogy vasárnapra is jutnak feszültséget keltő fényszögek, de a Rák Holdnak köszönhetően elemedben érzed magad. Így aztán igazán jó napra számíthatsz, főleg, ha beiktatsz valamilyen vizes programot: fürdőzés, strandolás, úszás, jakuzzi, szauna? Persze egy nagy kád illatos fürdő is megfelel a a célnak: a lazításnak!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A tüzes energiák után a Mars a Bika jegyébe lép, amely túlságosan is kijózanító hatással lesz rád. Bizony mostantól nehezebb kérdések merülhetnek fel, és semmi kedvet nem érzel hozzá, hogy ezekkel foglalkozz. Fel a fejjel, hamar átvészeled ezt az időszakot is!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Újból és újból hozza a számodra az újabb témákat az élet: mi az, amitől ki tudsz kapcsolódni, mi az, ami igazán feltölt energiával? Vasárnap a legfontosabb a teljes kikapcsolódás, szórakozás, pihenés! Minden ötlet, program jó lehet, ami ezt szolgálja. A Rák Hold nagyon jó intuíciókat ad, amit a kapcsolataidban kamatoztathatsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 8-14.: Sok lehet most a konfliktus

Nagyon sok feszültséget jeleznek a bolygók a következő napokra. A horoszkóp ugyanakkor pontosan abban segít, hogy elkerülhesd a vitákat, konfliktusokat, a sírást, a szakítást. Érdemes megfogadni a bölcs javaslatokat akkor is, ha párban élsz, és akkor is a keresed a társadat.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap adódhat valami, ami miatt megváltozhat a prioritásod. Amire eddig alapvető fontosságú dologként tekintettél, egyszerre csak jelentéktelenné válik. Lehet, hogy most néhány dolgot újra kell tervezned magad körül.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ahhoz, hogy érzelmileg egyensúlyban maradj, nagyobb önkontrollra van szükséged. A viták során ugyanis könnyen elveszítheted az önuralmadat! Lehet, hogy válasz nélkül kell hagynod olyasmit is, amire általában határozottan reagálsz. Hidd el, jobban jársz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap megváltozhatsz a véleményed valakiről. Talán hirtelen idegesítővé válik, ahogyan fogalmaz, vagy túlságosan leszívja az energiádat. Azt tényleg ne hagyd, hogy manipuláljon az illető, inkább udvariasan hárítsd el a közeledését.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon jó hatással lesz rád a Bika jegyébe lépő Mars bolygó. Például, ha még keresed a párodat, akkor talán már éppen vasárnap igazán népszerű leszel, és szinte senki sem tud majd ellenállni a személyes varázsodnak. Azért csak óvatosan, ne élj vissza ezzel az erővel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon harcias állapotba kerülsz vasárnap, és bizony kötélidegekre van szükséged, ha el akarod kerülni a veszekedést. Ráadásul a másik sem valószínű, hogy idegileg a topon van… A legjobb lenne, ha minél többet pihennél, kikapcsolódnál, a problémákat pedig majd máskor tisztázzátok.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap elég nagy érzelmi hullámzásokat élhetsz meg, és ezek az érzelmek ideiglenesen fel is boríthatják a lelki egyensúlyodat. Szerencsére van olyan ember a környezetedben, aki mindig tárt karokkal vár egy ölelésre!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!