Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kicsit döcögősen indul ez a munkahét a hosszú hétvége után. Elképzelhető, hogy ma nem minden alakul úgy, ahogyan azt elképzeled. Mielőtt azonban elöntene a csalódottság érzése, gondolkodj egy kicsit! Lehet, hogy más módon mégis elérheted a célodat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mostanában elbizonytalanodtál, kissé ingatag lábakon áll az önbizalmad, amit az okozhat, hogy úgy érzed, nem becsül meg eléggé valaki a környezetedben. Könnyen lehet azonban, hogy ma olyan helyzet adódik, melyben kiderül, nélküled csak nagyon nehezen mennének megfelelően a dolgok. Ez az elégtételnél is többet jelent.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szép és sikeres nap lesz ez a kedd! Érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg, kellemes meglepetésekben lehet részed. Valakit ma az utadba sodorhat az élet, te pedig rögtön megkedveled az illetőt - lehet, hogy csak munkatárs, de lehet, hogy több annál!

Ikrek havi horoszkóp

Kedden szükségünk lesz a türelmünkre (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden egy kicsit kedveszegetten vágsz bele a munkába, úgy érzed, újból kezdődik a verkli, de aztán jön valami, ami nagyon is fellelkesít. Lehet ez egy jó hír, egy meglepetés, a lényeg, hogy kizökkent a fásultságodból!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Fontos, meghatározó nap lesz ez a kedd. Régi terved válhat valóra ma, vagy az ezt követő napokban. Ha állást keresel, találhatsz egy nagyon jót, pénzügyileg is jó hírt kaphatsz. Egy barát a háttérből sokat segít.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden a munkában, vagy egy programban be kell ugranod valaki helyett és ez teljesen felboríthatja a terveidet. Talán elsőre nem örülsz ennek az új helyzetnek, de fogd fel a dolgot kalandnak és lásd meg a lehetőséget!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hosszú hétvége horoszkópja 2023. október 21-23.: 3 szuper fényszög garantálja a kikapcsolódást, feltöltődést

Vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba, ráadásul vasárnap egy gyönyörű Merkúr-Szaturnusz fényszög segít nekünk. Minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat testi-lelki-szellemi szinten. A hosszú hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A mai napod kissé kaotikusan alakul, mert talán egyszerre párhuzamosan túl sok dolgot szeretnél megvalósítani. Lehet, hogy változtatnod kellene ezen és csak a fontosabb ügyekre koncentrálni, a többit pedig hátrébb sorolhatnád.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden egy tervezett programod, randid az utolsó pillanatban megváltozik, vagy egészében el is marad egy váratlan hír, vagy kialakult helyzet miatt. Ne keresd a felelőst és kezeld higgadtan a helyzetet, mivel ez az egész a partnerednek éppolyan nehéz, mint neked.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma kissé be fogsz sokallni attól az információáradattól, amely ma feléd áramlik. Túl sok hír, túl sok telefon és e-mail érkezik, melyek egy része ráadásul használhatatlan, vagy éppen szemét. Lehet, hogy most van itt az ideje, hogy igazán szűrd a hozzád beérkező üzeneteket.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Plútó végre előre indult, és megmutatja az elmúlt időszak tanulságait

Hosszú hónapok retrográd szakasza után végre előre indult a Plútó a Bak jegyében, ahol 2024. január közepéig halad. A Plútó az átalakulás, a határélmények, a tudatalatti bolygója, és cseppet sem finomkodik, mindig drasztikus változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te általában érzelmileg rendkívül stabil vagy, de ma úgy érzed, mintha összeesküdött volna ellened a környezeted, beleértve az embereket és a tárgyakat is. Bármennyire is irritál valaki viselkedése, vagy az éppen most elromló telefonod, uralkodj magadon. Váratlan segítségre számíthatsz!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden egy váratlan kiadás okozhat némi zavart a körülötted lévő gépezet működésében. Talán egy váratlan meghibásodás, vagy más probléma fellépése okozhat extra költségeket és csúszásokat a tervezett programodban. Ne aggódj, minden elrendeződik!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lehetséges, hogy elkezdesz kételkedni, hogy vajon jó irányba haladnak-e a dolgaid. Pedig erre nincs okod, jó úton jársz! Legyél viszont türelmesebb: a túl gyors döntéseket megbánhatod a mai napon.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!