Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a Merkúr és a Neptunusz együttáll: ez okozhat zavart, ha ragaszkodsz a racionalitáshoz minden áron - és adhat szuper sugallatokat, ha tudsz a megérzéseidre hallgatni. A Hold a Vízöntőben van, ami szintén azt javasolja, hogy mozdulj ki a komfortzónádból.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken kiderülhet számodra, hogy valami, ami talán a munkáddal, vagy egy magán projekteddel kapcsolatos, nem fog tovább menni úgy, ahogyan azt eltervezted. A Merkúr-Neptunusz együttállás viszont rögtön azt is megmutatja, mi az, ami működhet!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken feszültség alakulhat ki közötted és egy hozzád közelálló között. Ha így van, intézd a dolgot egyből ott helyben és ne húzd el későbbre a helyzet rendezését. A mai bolygóállások valamiben viszont nagyon szerencsés fejleményeket jeleznek.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki napon jó meglátásaink lesznek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken próbáld egy kicsit lazábban venni a dolgokat, amennyire csak lehet és nem idegesíteni magadat olyan dolgokon, melyek kívül esnek a hatókörödön. Lehet ugyanis, hogy most bizonyos ügyekben kissé szűkösebb a mozgástered, de te így is megtalálod a legjobb megoldást.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma kissé parázs hangulat uralkodik el körülötted, amikor olyan területre tévedsz, talán virtuálisan, ahol heves vita folyik egy téged igencsak érdeklő témában. Legyen ez ügyben viszont bármilyen erős véleményed is, bírd ki, hogy nem szólsz bele a dologba.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehetséges, hogy pénteken egy ismerős keresztülhúzza a számításodat és te egyedül maradsz a mai terveiddel, elképzeléseddel. Nézd a jó oldalát mindennek! Így te is tervezhetsz mára valami egészen mást, olyasmit, ami csakis rólad szól.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Erős lehet benned a késztetés, hogy akár az egész napot olyan emberekkel töltsd, akik közel állnak a szívedhez. Van azonban valaki az életedben, akivel egy összeveszés vagy sérelem megakadályoz ebben. Nincs viszont most olyasmi, amit ne tudnál megoldani. Tedd meg te az első lépést!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken a Neptunusz és a Merkúr fényszöge hat ránk. Neked amúgyis erős az intuíciód, de most még inkább felerősödik a belső hang. Ha döntéshelyzetbe kerülsz, most érdemes erre hallgatnod, vagy legalábbis erősen figyelembe venni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Talán nem hiszel az első látásra, villámcsapásként belénk hasító szerelemben és ugyanez igaz a baráti kapcsolatokra is. Ma azonban változhat ez a véleményed, amikor egy ismeretlennel találkozva azt tapasztalod, hogy nagyon erősen működik közöttetek a kémia.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi pénzhoroszkóp 2024.: a Halak havában könnyű elúszni a pénzzel

A Nap és a Merkúr is a Halak jegyében jár, ami hozhat nagy nyereséget, de könnyedén el is úszhatunk a pénzzel. Most nehéz ellenállni a költekezésnek! Márciusi pénzhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma önmagaddal kapcsolatban lehet egy meglepetés. Felfedezhetsz magadban ugyanis egy új képességet, ami jó érzéssel tölt el. Az is lehetséges, hogy egy olyan területre bukkansz, amihez nagy tehetséged van.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken rengeteg pozitív energia áramolhat körülötted, emiatt a szokottnál is derűsebben reagálhatsz a hírekre, amik befutnak. És most talán még egy számodra elsőre negatívként értékelt hírt is pozitívvá fordíthatsz, ha egy kicsit még nyitottabban és kreatívabban állsz a dolgokhoz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma a Neptunusz és a Merkúr fényszöge hat rád nagyon pozitívan. Vannak napok, melyek jól alakulnak, amikor optimistának, lelkesnek és magabiztosnak érzed magadat és ez a mai nap pont erre lesz jó példa. A kérdés csak az, hogy képes leszel-e kihasználni az ebben rejlő lehetőségeid.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!