Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mára is jutnak olyan bolygószembenállások, amik a vita lehetőségét mutatják. Nem érdemes ezekbe túlságosan belebonyolódni, mert ahogy jön, úgy el is fújják a tavaszi szelek a rosszkedvet. A Nap az Ikrek jegyében jár, és változékony energiákat jelez.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Skorpióban jár a Hold, ami mély érzéseket jelez, de sértődékenységet és gyanakvást is hozhat. Érdemes jó irányba csatornázni most az energiákat, mert különleges meglátások és erős intuíció is jellemezheti ezt a napot.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek havában járunk már, így most nagyon is téged segít a szerencse. Ma például kiderülhet, hogy egy célod, vagy álmod közelebb van, sokkal könnyebben megvalósítható, mint ahogyan azt te előzőleg gondoltad.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán úgy érzed, hogy valakinek gondja van veled. Talán a megjelenéseddel, vagy a viselkedéseddel, vagy az is lehet, hogy éppen egy sikered csípi a szemét az illetőnek. A kérdés mindössze az, hogy miért kellene neked ezzel foglalkoznod? Legyen mindez az ő baja!

Rák havi horoszkóp

A szerdai napon hallgassunk a megérzéseinkre (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán egy komoly lehetőséged adódhat, olyan, melyről talán te magad is nehezen hiszed el, hogy lehetséges. Nehogy elmenj mellette, hiszen meg tudod csinálni. Ne hallgass azokra, akik szerint nem vagy rá képes, vagy ez nem a te pályád.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold a Skorpióban jár, ezért hallgass elsősorban az ösztöneidre, különösen akkor, ha egy magánélettel kapcsolatos lehetőségről döntesz. Talán elsőre nem a legracionálisabb utat diktálja a szíved, de nagy az esély arra, hogy végül az lesz életed egyik legjobb döntése.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: hatalmas teremtő energiák

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Május 23-án lesz az év második ilyen napja, amikor ráadásul Nyilas telihold is lesz!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Rád jellemző, hogy bármibe is fogsz, úgy teszed, hogy látszik rajta a kezed nyoma. Nagyon jó ízléssel nyúlsz mindenhez, kreatív megoldásaid a legtöbb ember tetszenek, igaz, vannak irigyeid is. Ma is hangot adhat a nemtetszésének az egyik. Ne törődj vele!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold a te jegyedben jár, emiatt elmélkedős kedvedben leszel és szívesen vonulsz vissza a világtól. Adj magadnak erre elegendő időt, hagyd, hogy megszülessenek a fejedben azok a gondolatok, ami aztán előrevisznek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán az éles elméddel és gyors gondolkodásoddal képes leszel elérni szinte bármit, amiben nagy segítségedre lehet, valaki, akivel egy hullámhosszon vagy és szinte félszavakból megértitek egymást. Egy ilyen ember a környezetedben nagy kincs, becsüld is meg!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. május 20-26.: a Nyilas telihold szenvedélyt hoz

A hét elején a Mérlegben jó hangulatot, aztán a Skorpióba átlépve mély érzéseket hoz a Hold. Csütörtökön pedig telihold lesz a Nyilasban, ami alaposan felkorbácsolja az indulatokat. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán a Skorpió Hold kissé megvisel, ráadásul mindjárt itt a telihold is. Ma egy kissé hullámvölgyben érzed magadat, de hidd el, ez csak múló rosszkedv. Ne éld bele magad! És hagyd, hogy a környezeted jobb kedvre hangoljon.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te nagyon önálló típus vagy, nem szívesen kérsz segítséget, ám vannak helyzetek, amikor egyszerűen muszáj külső segítséget kérned. Ma egy ilyen helyzet állhat elő, ne szégyelld hát felemelni a telefont és felhívni valakit.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán az a az érzelmi és a fizikai energiád is elegendő lehet arra, hogy olyasmiben is haladást érj el, amitől tartasz, vagy nehezen veszed rá magad, hogy belekezdj. Addig üsd a vasat, amíg meleg - ma ez legyen a mottód!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!