Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A hétfő még egész nyugodt a folytatáshoz képest… De már ekkor érezheted, hogy dilemmákat jelez a horoszkóp. Nehezen döntesz egy kérdésben, mert mást tanácsol az eszed, mint amit az érzéseid diktálnának.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Rosszul viseled, ha bárki feltart, mert millió dolgot akarsz ma megoldani. Ha ez nem sikerül, felrobbansz a méregtől. Egy visszatérő családi ügy okozhat fejtörést neked. Jó lenne, ha bölcsesség győzne ebben is, és nem az indulat.

Bika havi horoszkóp

Hétfőn nehéz lesz döntést hozni (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jobban jársz, ha ma megtartod magadnak a véleményedet. Bírd ki, hogy nem mondod ki, amit gondolsz! Ma ugyanis nagy az esélye, hogy a másik túlreagálja, amit mondasz, és hatalmas sértődés lehet belőle.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold már délelőtt átlép a Halakba. Ez nem segíti a precíz munkát, a nagy pontosságot igénylő feladatokat, szóval ne erőltess ilyesmit, illetve mindenre több időt szánj! A kreativitásod viszont szárnyal.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem kell választanod, hogy a szívedre, vagy az eszedre hallgass. Pedig mintha most éppen erre akarnának kényszeríteni a körülmények. Amennyiben nincs a kettő között összhang, várj, amíg egyöntetűen, egy irányba mutatnak!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha folyton a pénz miatt aggódsz, akkor most jó híreket kaphatsz. A sötét felhők elúsznak, és kiderül az ég fölötted, és a kedved is. Jó híreket kapsz, vagy rájössz, hogy az aggodalmad felesleges volt. Az is lehet, hogy teljesen váratlan helyről kapsz pénzt.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. szeptember 14-15.: Csodaszép, különleges hétvége

Ezen a hétvégén nagyon különleges és nagyon szerencsés fényszögek segítik, támogatják a céljaid megvalósítását. Mindenképpen mozdulj ki, legyen bármilyen is az idő, mert a friss és oxigéndús levegő az ötleteket, az inspirációt erősíti.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A saját érdekedben ne foglalkozz mások bajaival hétfőn! Ha folyton megállsz, abbahagyod, amit csináltál, és őket hallgatod, illetve a megoldáson töprengesz, esélytelenné válik, hogy haladj a munkával. Ez visszatérő feladat neked.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma jöhet egy váratlan megleptés, fordulat, ami alaposan megkutyulja a szálakat. Legyen tehát akármilyen sűrű is a program, hagyj benne tágabb mozgásteret, mert valószínűleg szükséged is lesz rá! De aggódnod nem kell, mert mindennek örülni fogsz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn új információval jelentkezik egy közeli ismerősöd, aminek hatására valószínűleg alaposan felpörögnek majd a gondolataid. Ha pedig valami ennyire felkelti az érdeklődésedet, amellett nem is érdemes elmenned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.: ezt üzeni az őrangyalod a kövekező hónapokra

Minden léleknek van egy őrangyala, aki kíséri és segíti földi útja során. Nézd meg, mit üzen neked az égi segítőd az őszre! Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma lehet, hogy mindent alá kell rendelned egy célnak, és emiatt akár le kell mondanod valamilyen előre eltervezett programot, de most nagy előrehaladást érhetsz el. Addig üsd a vasat, amíg forró! Olyan lehetőségek ezek, amik nem jönnek vissza.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Halakba lép a Hold, ami frusztrálhat. A szuper hétvége után nehéz visszarázódni a munkába, ráadásul most nagyon szétszórt vagy, és elúszol az idővel. Az segíthet, ha nagyon pontosan felírod a tennivalókat, és többször is ellenőrzöd.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az élethez néha bizony kell némi szerencse is, amit hétfőn te is megtapasztalhatsz. Jó időpontban leszel jó helyen, és találkozol valakivel, aki szuper lehetőségeket hoz, vagy szerencséd lesz valamiben. Persze a lehetőségekkel élni is tudni kell, de te ebben is jó vagy!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!