Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szűz Holddal indul az iskola. Ettől kellemesen ugyan nem érzed magad, de nagyon összeszedett és fókuszált vagy. Legalább jól tudsz haladni a feladatokkal, és ez délutánra a hangulatodat is rendbe szedi. Kedvező hírek érnek a pénzügyekben.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Munkahelyeden számíthatsz hétfőn konfliktusokra, melyből nem tudsz kimaradni. Viszont az mindenképpen jó hír, hogy többen állnak a te pártodra, és segítenek neked elrendezni a vitákat. A Szűz újhold egy nagyon jó hírt is hoz.

Bika havi horoszkóp

Szeptember 2-án a Hold a Szűz jelében van (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Bármilyen helyzet elé állít hétfőn az élet, próbáld megőrizni a pozitív gondolkodásodatt. Amikor mélyen hiszel magadban, és tudod, hogy minden elrendeződik körülötted, akkor az valóban úgyis lesz. Ezt a mantrát minél többet ismételgesd ma…

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma komoly segítséget, támogatást kaphatsz valakitől, vagy te nyújtod a másiknak ezt, de az biztos, hogy ennek hatására elmélyül a kapcsolatod az illetővel. Új barátság is kezdetét veheti, ami később még nagy jelentőséggel bír majd.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a szerencsés véletlen az utadba sodorhat valamit vagy valakit, így feltárulhat előtted egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számoltál. Legyél alapos és cselekedj átgondoltan, mert most a részletekben van a hibalehetőség.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Körülötted ugyan nagyon sok a konfliktus, de téged most nem lehet a nyugalmadból kibillenteni. Újhold lesz éjjel a jegyedben, ami neked egy új periódust nyit meg. Szuper lehetőségek jönnek, használd ki őket.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jó lehetőségeket hoz már a mai napon a Szűz újhold közelsége. Kérdés, hogy vannak-e konkrét tervei? Lát-e pontos célokat? Fontos, sőt hasznos lenne, ha tudná, merre akar haladni, fejlődni. Akkor kaphatná a legtöbb segítséget az égiektől.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn minden beszélgetésbe kapcsolódj be! Tedd félre a bizalmatlanságodat, és járj nyitott szemmel és füllel! Sok-sok információ jön ma. Jó lenne, ha nem gyártanál összeesküvés elméleteket, hanem várnál, és figyelnél.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma komoly mérföldkőhöz érkezel. Nem voltak hiába az erőfeszítéseid, és már jelentkeznek az eredmények több dolgot illetően. Még sok munkát kell beletenned, hogy minden olyan legyen, ahogyan eltervezted, de már ma is bezsebelhetsz egy elismerést.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 31-szeptember 6.: Fordulatos napok jönnek

Nagy és jelentős változások zajlanak az égen a következő napokban. Vasárnap a Plútó bolygó visszalép a Bak jelébe, míg szerdán a Mars is jegyet vált, és a Rákban folytatja égi útját. Ezeket a változásokat minden pár és párt kereső megérzi. Hogyan? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Lehet, hogy valamivel elakadtál a múlt héten, de most mintha megszállna az ihlet, és meglátod a megoldást. Mindegy, hogy ez jelenleg mennyire látszik aktuálisnak, illetve kivitelezhetőnek, legalább jegyezd fel! Még véletlenül se szálljon el!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A hátráló Uránusz új szempontokat hoz neked, ami kimondottan szerencsés események elindítója lesz… Ha kritizálod a párodat, azzal viszont hibát követhetsz el. Semmiképp se tedd! Legyél vele szemben megértő és megengedő.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Érdekes élményed lesz hétfőn, mert már közel van a Szűz újhold, ami keddre virradóan lesz pontos. Váratlan segítőd akad, vagy egy olyan információt hallasz, ami a segítségedre lesz. Most tudsz egy nagyot fordítani a dolgokon! Kihasználhatnád a helyzetet és tisztázhatnál néhány kérdést.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!