Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Továbbra is a Rák jegyében jár a Hold, ami erős intuíciót és nagy érzékenységet hoz. Dolgod lehet ma valakivel, aki bosszant vele, hogy olyasmibe is beleviszi az érzelmeket, ahol szerinted semmi keresni valója nincsen - például a munkába. Hát most kénytelen leszel toleránsan viszonyulni hozzá.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Többször lesz az az érzésed, hogy rád senki sincsen tekintettel. Az a szerencse, hogy ma több olyan harmonikus fényszög lesz az égen, ami mégiscsak garantálja a közös nevező megtalálását. Persze ehhez az is kell, hogy engedj egy picit az álláspontodból.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma a bolygód, a Merkúr belép a Mérlegbe. Ez nagyon szerencsés bolygóállás, mert garantálja, hogy most minden téren képes leszel megtalálni az arany közepet. Abban is segít, hogy diplomatikusan fogalmazz.

Ikrek havi horoszkóp

A Merkúr ma a Mérleg jegyébe lép (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Mars és a Hold is a te jegyedben van, ami szinte egyenlő azzal, hogy hirtelen, váratlanul törhet ki belőled a düh. Ne gondold, hogy minden megjegyzés szándékos sértés. Holnap már átlép a Hold az Oroszlánba, és enyhül ez a nyomás.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön helyreállhat a lelki békéd. A Merkúr belép a Mérlegbe, és igazán nyugodt hangulatot hoz, amikor lehet teljesíteni, feladatokra koncentrálni. Minden kapcsolatod működőképes és kiegyensúlyozott ezen a napon.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr ma jegyet vált, belép a Mérlegbe. Ez neked csupa jót hoz: például azt, hogy sokkal könnyebben szót értesz mindenkivel. Most ha van is valamilyen kritikus észrevételed, az sikerül úgy tálalni, hogy ne sértődjön meg a másik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Mérleg hava horoszkóp 2024.: csodálatos változások jönnek

A Nap a Mérleg jegyébe lépett. A Mérleg havában a legjobb az a kettősség, amit hoz, lehetünk komolyak és könnyedek is egyszerre, és a következő néhány hétben sikerül az ellentmondásos tendenciákat is kibékíteni egymással. Lássuk, mit jelez ez az időszak az egyes csillagjegyeknek.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön a Merkúr is belép a jegyedbe. Gyakorlatilag teljesen szabad kezet kapsz, most bárkivel szót érthetsz, és bárkinél célt érhetsz. Ezt az időszakot komolyan ki kellene használnod az előrelépésre.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Izgalmas találkozásra számíthatsz. Ha van párod, akkor ennek mégsem kellene nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Ellenben, ha még keresed a párodat, lehetséges, hogy elindulhat valami izgalmas az életedben…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valakinek elképesztő megérzései lehetnek csütörtökön, az kétségtelenül te vagy. Lehet, hogy egy személlyel kapcsolatosan jelez az intuíciód. Ha pedig emlékszel az álmodra, mindenképpen írd fel magadnak, mert most üzenetet hozhat az univerzumból.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kettős érzések lehetnek benned csütörtökön. Az egyik feled azt mondja, persze, csináld és tedd meg a legfontosabb lépéseket. A másik ugyanakkor visszatart, és óvatosságra int téged. Nehéz lesz dönteni…

Bak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptember 25-én a különleges 925-ös angyalszám hat ránk

09. 25-én a 925-ös angyalszám hat ránk. Lássuk, milyen események és megélések formájában nyilvánulhat meg ez!

Tovább olvasom

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénzről, anyagiakról még nem kellene csütörtökön döntened. Ellenben nagyon erősek a megérzéseid, az intuíciód, amire most különösen jó, ha odafigyelsz. Próbáld ki egyetlen napig, hogy a belső hangokat követed. A Merkúr ma a Mérlegbe lép, és segít harmóniát teremteni mindenben.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma nagyon élesen és gyorsan átlát mindent, bizony még rejtett összefüggéseket is. És nem is biztos, hogy csak a saját életével kapcsolatban. Másoknak is nagyon jó tanácsokat tud ma adni!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!