Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Meglehetősen ellentmondásos nap lesz a szombat. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy rajtad is múlik, mit látsz: félig tele, vagy félig üres a pohár. Töltekezz az ősz színeivel, ízeivel, illataival! Egy izgalmas új ismeretséget jelez a horoszkóp.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton joggal érzed úgy, hogy ez a te napod. Minden jól sikerül. Ráadásul egy nem tervezett esemény, vagy találkozó annyira kellemesen alakul, hogy felmerül benned, hogy mindezt rendszeressé kellene tenned az életedben. És mindez nem csak neked jut majd eszedbe!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A szombat felemásnak ígérkezik. Most sok múlik azon, hogy mit reagálsz a provokációra. Ne menj bele parttalan vitákba, de azért nyugodtan húzd meg a határaidat. Nem kell a másik sértő megjegyzéseit hallgatnod.

Ikrek havi horoszkóp

A szombati napon segítő fényszögek is lesznek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Mars fényszöge miatt szombaton különösen szenvedélyes hangulatban lehetsz, így előfordulhatnak részedről akár szélsőséges megnyilvánulások is, különösen, ha valaki tesz egy megjegyzést, ami nem tetszik neked. Felesleges vitával ne rontsd el ezt a szép napot!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton erős tűz lobog benned és ezt remekül tudod hasznosítani, ha valami nagy energiát követelő dologba vetnéd bele magadat. Használhatod ezt az erőt mások meggyőzésére is, de arra is, hogy magadat meggyőzd. Itt az idő ugyanis, hogy belekezdj valamibe!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton a középpontba kerülsz, és ez, ahogyan lenni szokott, nem csak a jót, hanem a rosszat is bevonzza. Ne lepődj meg hát, ha ma például valaki bepróbálkozik nálad, vagy provokál. Ha nem reagálsz, hamar abbahagyja a próbálkozást.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. szeptember 21-22.: Csodás napokat jeleznek a bolygók

Nagyszerű napokat jeleznek a bolygók a harmadik szeptemberi hétvégére. Most minden adott a jó hangulathoz. Érdemes szabadtéri és minél vidámabb programokat szervezni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma azt tanácsolják a csillagok, hogy ne fogadd el az első utadba kerülő ajánlatot, és ne dönts azonnal semmiben. Nagy az esély ugyanis arra, hogy az első kör csak egy teszt. Az igazi, számodra is kedvező lehetőség csak ezután jön majd. Légy kitartó és magabiztos. Nyerő kártyáid vannak! Holnap lép a Nap a jegyedbe, ami jelzi, hogy most jön a te időd.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma az energiák óriási mozgásban lehetnek körülötted: holnap jegyet vált a Nap, és az őszi nap-éj egyenlőség ideje is elérkezett. Jelentős változások vannak folyamatban körülötted és ennek részese leszel te is, jóval harmonikusabb időszak következik. Ma töltődj az ősz hangulatával!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha azt érzed, hogy az életed valamely területén változtatásra van szükséged, akkor készülj is fel rendesen erre a változásra. Ne lépj meg valamit csak azért, hogy változást vigyél véghez. Csak akkor cselekedj, ha az értelmes és hasznos neked. Holnap jegyet vált a Nap, és ennek előszelét már ma is érezheted.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma vedd komolyan az ösztöneidet, megérzéseidet! Különösen akkor figyelj a belső hangra, ha egy másik emberrel kapcsolatosan jelez neked. Valaki ugyanis egy ajánlattal, vagy egy lehetőséggel fog megkeresni és nem biztos, hogy megbízhatsz benne.

Bak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre a 3 csillagjegyre van a legerősebb hatással a telihold és részleges holdfogyatkozás

A szerdai Halak telihold és részleges holdfogyatkozás erőteljesen érint mindenkit, de erre a 3 csillagjegyre most különösen nagy hatással lesz.

Tovább olvasom

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton végre minden a kedvező irányba áll ahhoz, hogy kihasználj egy lehetőséget, vagy végre dönts egy változtatásról és cselekedj is. Ne várj senki jóváhagyására, vagy véleményére! Ha valamit akarsz, kezdj bele végre, ez a te életed és neked kell menedzselned!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az életed fontos szakaszában vagy éppen, és sok a változás körülötted. Tedd mindezt tudatosabbá azzal, hogy meghallod az univerzum üzenetét, amelyet közvetít feléd. Relaxálj ma, és tegyél egy nagy sétát, figyelj picit befelé, hogy érzékeld a jeleket.


    

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!