Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai nap sok izgalmat tartogathat a számodra. Ezért nem baj, ha akár erődön felül is vállalsz szerepet egy munkahelyi ügyben. Valakivel épp most köthetsz ismeretséget, ami hasznodra lesz a későbbiekben.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn valakivel szemben színt kellene vallanod. Egyszerűen, őszintén, kertelés nélkül meg kellene mondanod neki, hogy mire is számíthat a jövőben veled kapcsolatban. Ha neked csupán hízeleg a közeledése, de nincsenek hosszú távú terveid vele, ki kell mondanod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A magánéleted nem éppen úgy alakul, ahogy azt eltervezted. De ne aggódj emiatt, az élet néha nagyobb mester, mint a belátó gondolkodás. Bízz a váratlan lehetőségben: a véletlenek összejátszása hétfőn szerencsét hozhat neked.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 13. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jól teszed, ha belevágsz az elképzeléseid megvalósításába. Egyelőre azonban ne adj fel semmit jelenlegi életmódodból, munkádból. Ha az új bejön, akkor is kell idő, hogy kiváltsa a régit. Lassan haladj, de biztosan érj célba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A munkahelyi kapcsolataidra jobban oda kellene figyelnd. Nem elég, ha csak a szokásos rutinnal kezeled a munkatársaidat. Valakik ráadásul kibeszélnek a hátad mögött. Most még elejét veheted a rosszindulatú pletyka elharapózásának.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy régi barát megkeresheti, és a segítségedet kérheti. Ne keress kibúvót, gondolkozz, miként segíthetnél rajta. A pénz nem mindenre megoldás, de átmenetileg az is jól jöhet. Ám van valami több, amit csak te adhatsz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Valamit hallasz fél füllel, de nagy az esélye, hogy félreértésnek bizonyul utólag, és ezzel hamar szembesülsz. Ne vegyél mindent készpénznek, járj utána, mielőtt terjeszteni kezded, vagy döntéseket alapozol rá. Ezzel sok bajtól megkímélheted magad.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nehezebb ma belerázódni a munkába, mint máskor. A hétvége talán túl jóra sikeredett, ez is a gátja lehet annak, hogy ma nem találod a helyed. A délután azonban hoz néhány kihívást, ami gyorsan visszaránt a jelenbe!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Örömhírrel indulhat a nap, aminek következtében az emberi kapcsolataid is sokat javulhatnak. Lám, már egy mosoly is mi mindenre képes. A derű megolvasztja a jégcsappá vált szíveket, elhidegült kapcsolatokat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 13-19.: Valentin-nap és minden más jön a héten

Ezt a hetet egészen bizonyosan a Valentin-nap határozza meg. Minden a szerelemről, a szeretetről, a szerelmesekről szól. S ez épp így van jól. Mi mindent jelez még a heti horoszkóp erre a februári hétre? Minden fontos információt megtudhatsz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szereted a munkahelyedet, és most a családi életedet is igazán boldognak tudhatod. Megvan ugyanis benned az a ritka tulajdonság, hogy képes vagy felülemelkedni mások hibáin, az apró kicsinyességeken, fukarságokon.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ki sem látsz a munkából, a kollégáid sem szólhatnak hozzád egy szót sem. Kissé mogorva kedvedben talál ma mindenki. Úgy látszik, rosszul aludtál, vagy keveset. Siess ma haza, és próbálj meg többet pihenni!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kicsit kockáztatnod kell, ha nagyot akarsz nyerni. Szerencsére óvatos természet vagy, most is tudni fogod a mértéket és a határt. Bízz a kedvező előjelekben és hallgass a sugallatokra. Ma, ha te is úgy akarod, minden összevághat.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 kínai csillagjegynek nagy változásokat hoz a Tigris hónapja

A kínai horoszkóp nemcsak a holdéveket osztja fel a 12 jegy szerint, hanem a hónapokat is hozzárendeli egy-egy csillagjegyhez. Februárban a Tigris hónapjában járunk a kínai asztrológia szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!