Az Aura világnapja megrendezésének célja , hogy mindannyian fogadjuk el a szemünk számára láthatatlan, testünket körülvevő energiahéj létezését, és ismerjük meg közelebbről auránk csodálatos mivoltát.

Mi az aura, és hogyan érzékelhetjük?

Az aura minden élőlény testét körülvevő energiaburok, melynek jellegét egyaránt befolyásolja a testi- lelki állapot. Amíg egy testben élet, vagyis bioenergia van, addig annak energetikai kisugárzása is lesz.
Aktuális érzelmeink, mentális fejlettségünk és természetesen egészségügyi állapotunk egyaránt kihat a körülöttünk lévő energiamezőre.

Szabad szemmel ez csak a rendkívül extraszensz képességekkel bírók számára látható, az embert körüllengő atmoszféra ugyanakkor könnyebben érzékelhető. Létezik azonban egy képalkotó diagnosztika, az aurafotózás, melynek felfedezése hosszú múltra nyúlik vissza.

Az aura a testünket körülvevő energiamező (fotó: Shutterstock)

Charles Webster Leadbeater angol teozófus, pap és író 1902-ben tett először említést erről a különböző színekben pompázó energiamezőről, állításai évtizedekkel később beigazolódtak. Leadbeater a környezetében élők meglátásai szerint " röntgenszemmel" bírt, tekintetével és mentális erejével szinte belehatolt mások testébe-lelkébe.

Le lehet fotózni

1939- ben Semyon Davidovich Kirlian szovjet származású feltaláló és kutató véletlenül fedezte fel a metódust, mellyel az aura lefényképezhető. Amikor egy tárgyat egy fotográfiai lemezen magas feszültségű forráshoz csatlakoztatott, különleges kép keletkezett a fotográfiai lemezen. A technikát változó nevekkel illették, mint "elektrográfia", "bioelektrofotográfia", "gázkisüléses megjelenítés", az orosz irodalomban pedig "Kirlianográfia".

Hirdetés

Feleségével, Valentina Khrisanfovna tanárnővel hosszas éveket szenteltek felfedezésük tanulmányozására és az aura létezésének bebizonyítására. Végül munkásságuk alapján Guy Coggins amerikai mérnök 1970- ben megalkotta az első aura kamerát, melynek továbbfejlesztett változatát használják a mai napig is.

Konstantin Korotkov orosz professzor például nemrégiben különös felfedezést tett: egy Coggins fényképezőgéphez hasonló, innovatív eszközzel azt a pillanatot is rögzítette, mikor a lélek elhagyja a testet. Korotkov meggyőződéssel állítja, a test körüli aura a halál után még 72 órán keresztül érzékelhető, és különös módon változik.

Ha szemmel nem is láthatjuk mások auráját, érzékelni szenzitív módon annál inkább tudjuk.
Az aurát pozitívan befolyásoló tulajdonságok és állapotok:
• testi- lelki harmónia, belső béke
• egészséges önértékelés
• magasabb dimenziósíkokkal, Istennel való spirituális kapcsolódás
• testi egészség, vitalitás
• lelki tisztaság, jóindulat és a szeretet adására- befogadására való képesség


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!