Kos októberi horoszkóp

Az októberi horoszkóp szerint a következő időszak elsősorban a családodról, másodsorban az otthonodról, harmadsorban ezek finanszírozásáról fog szólni. Végre mindez nem bosszant. Egy csodálatos bolygóháromszög rajzolódik ki, melynek egyik csúcsán bolygód, a Mars áll. Meglepő módon sokkal türelmesebb és elnézőbb leszel. Viszont ha valaki ezzel vissza akar élni, ugrasz. A telihold a legkritikusabb ebből a szempontból. Szóval 17-én térj ki minden vita elől, nehogy szakítás legyen a vége!

Bika októberi horoszkóp

A szerelmi életed felpezsdül októberben. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha nincs. Több jelentkező akad, és mindegyik téged akar. De nem megy minden simán. Konfliktusos napok: 15 és 30. Nem csak párkapcsolati értelemben kell óvatosnak lenned. Lehetőleg erre a 2 napra ne tegyél fontos megbeszélést, döntést! Közérzeted 17-dikétől javul, amint bolygód, a Vénusz átlép a Nyilasba. Viszont innentől a kiadásaidra kell ügyelned.

Az októberi horoszkóp szerint most nagy fordulat jön (fotó: Shutterstock)

Ikrek októberi horoszkóp

Október 9-én az Ikrekben járó Jupiter hátrálni kezd. Ez arra jó, hogy rendezz múltbeli ügyeket, illetve emlékezz az eredeti terveidre! A Nap október 23-ig a Mérlegben jár, és remek formába hoz téged. Semmit se halogass! Menj a dolgok elébe! Kérdezz, beszélj, egyeztess! Októberi nagy kihívás számodra az anyagi helyzeted stabilizálása. Úgy tűnik, hogy nő a bevételed, de ez nem arról szól, hogy költekezni kezdj! Itt az ideje, hogy tartalékot képezz.

Rák októberi horoszkóp

A Rákban járó Mars október 8-án a Vénusszal, 28-án a Neptunusszal alkot szuper fényszöget. Ez garantálja, hogy megtalálod a kiutat. Lelkiismeret furdalásod támad, mert úgy érzed, hogy se a karrieredre, se a családodra nem jut elég időd. A Mérlegben járó bolygók (Merkúr október 12-ig, Nap október 22-ig) pont ebben segít neked. Sőt ingatlan ügyekben is kedvez neked. Nem csak vásárlásban, költözésben, hanem felújításban, átrendezésben is…

Oroszlán októberi horoszkóp

Októberben nagyszerű konstellációk nagyszerű lehetőségek sorát hozza eléd. 2-án, 8-án, 14-én utazásra, tanulásra, szellemi munkára, testvéri vagy szomszédi akcióra nyílik alkalmad. Kár lenne lemaradnod bármelyikről merevség vagy előítélet miatt. Az október 23 látszik fordulatnak: a Nap jegyváltása igencsak felforgatja az otthonod és a családod megszokott rendjét. Ne ijedj meg! Csak arról van szó, hogy valaminek meg kell változnia.


    

Szűz októberi horoszkóp

Anyagi helyzeted javulhat októberben: 2-án az újhold új pénzforrást nyithat neked. Kérdés, hogy van-e szabad kapacitásod. Nem kellene túlterhelned magadat. Inkább utazz! Egész hónapban kedvező fényszögek kedvező alkalmakat szimbolizál. Tőled függ, hogy melyikre vállalkozol. Persze nem kell kiköltekezned. Bolygód, a Merkúr a Mérlegben járva segít, hogy megtaláld, és megtartsd a kellő egyensúlyt, és mértékletességet gyakorolhass.

Mérleg októberi horoszkóp

Ez a te hónapod. Főleg, amíg a bolygók a Mérleg jegyében járnak: Merkúr október 12-ig, Nap október 22-ig. Csak akkor tudsz továbbra is kedves és segítőkész maradni, ha jut önmagadra is időd. 8-án és 14-én a Jupiter kitűnő fényszöggel támogat ebben, és abban is, hogy tanulásra, ill. utazásra szánd el magadat. Amint megszületik benned az elhatározás, érkezik a szükséges pénz és más erőforrás is. Ha nem hiszed, figyelj, és meglátod…

Skorpió októberi horoszkóp

Kedvedre valónak látszik az október. Egy ragyogó bolygóháromszög áll össze az égen, amelynek egyik csúcsán a Skorpióban járó Vénusz, másik csúcsán egyik uralkodó bolygód, a Mars, harmadik csúcsán Szaturnusz és Neptunusz áll. Vénusz, a kis szerencse, Mars az ambíció, Szaturnusz az idő ura, Neptunusz az intuíció. Vagyis szerencsésen alakulnak a dolgaid, ha az ambíciódat jól időzíted, és hallgatsz az intuíciódra. Ennyi a siker titka.

Nyilas októberi horoszkóp

Bolygód, a Jupiter nincs helyzet magaslatán, ráadásul október 9-től retrográd. Ennek megfelelően te sem vagy topon, ráadásul régi konfliktusok kiújulhatnak. Szerencsére vannak barátaid, kollégáid, drukkereid, akik segítenek átvészelni, illetve elterelni a figyelmedet. Ezzel párhuzamosan önsajnálat helyett törődj az egészségeddel! A hűvös idő beköszöntével a legkellemesebb teázni. Skorpió bolygók javaslata: válogass gyümölcs-, és gyógyteák közül!


    

Bak októberi horoszkóp

Az okos ember tanul másoktól. A bölcs a tanultakat beépíti az életébe. Neked az október erről szól. Zseniális konstellációk zseniális, de hozzád képest totál más stílusú emberekkel hoz össze. Olykor felnézel az égre, és magadban motyogod: "Értem én a viccet, csak nem szeretem.". Eközben a párkapcsolatod is változáson megy keresztül. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. Szerencsére itt is kedvező folyamatok látszanak.

Vízöntő októberi horoszkóp

Jó neked, amíg a bolygók a Mérlegben járnak: Merkúr október 12-ig, Nap október 22-ig. Madarat lehet veled fogatni. Szárnyal a lelkesedésed, a kreativitásod, a vállalkozó kedved és az optimizmusod. Ez mind kell a sikeres kommunikációhoz, a tanuláshoz, a vizsgázáshoz és az utazáshoz. Ezeket szorgalmazd, és sikerre számíthatsz. Vigyázz, mert 13-án a Merkúr, 23-án a Nap jegyet vált, és a munkahelyedre új információk, új emberek jöhetnek!

Halak októberi horoszkóp

Lubickolhatsz egész októberben. Egy óriási bolygóháromszög jelenik meg az égen: Halak Szaturnusz, Neptunusz - Rák Mars - Skorpió Vénusz, Merkúr. Vagyis a háromszögben 10-ből 5 bolygó részt vesz. Ez nagyszerű lehetőségeket jelent a számodra. De nem szabad se elbíznod magadat, se halogatnod a döntést és cselekvést. Nem lesz könnyű dolgod, mert mindkét uralkodó bolygód (Neptunusz már július 2-től, Jupiter október 9-től) retrográd, azaz hátrál…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!