A számmisztikára az asztrológia kistestvéreként tekintenek a legtöbben. Nem véletlenül, hiszen a számítás alapja ugyanúgy lehet a születési dátum vagy egy fontos esemény időpontja, mint a horoszkóp felállítása esetében. Természetesen az elemzés is közel azonos eredményt ad mindkét módszerrel. Mindkettőt használhatjuk az önismeretünk fejlesztésére, önmagunk, a lehetőségeink megismerésére, de segítségükkel picit a jövőbe is belepillanthatunk. Lássuk tehát, mit jelez a számmisztika 2023 az új esztendőre!

2022 mást hozott

A számmisztika a dátumokat egyetlen számjegyre redukálja, ami azt jelenti, hogy az elemzés elkészítéséhez önmagában és összeadva is meg kell vizsgálni a számjegyeket. Utóbbi értelmében, ha a mögöttünk lévő év számjegyeit összeadjuk (2 0 2 2=6), eredményül hatot kapunk. 2022 tehát 6-os év volt a számmisztika összefüggései szerint. Ehhez a számhoz pozitív értelemben a béke, a harmónia, a szépség, a romantika, az önzetlenség, a segítségnyújtás, a szeretet, a család és családi események, illetve a döntéseink kapcsolódnak elsősorban.

Nos, senki előtt sem titok, hogy 2022 sem békét, sem harmóniát nem hozott a világba, sőt épp ennek ellenkezőjével szembesültünk valamennyien. A szám negatív rezgései erősödtek fel, úgy mint a békétlenség, az összeférhetetlenség, a diszharmónia, az ellentétes vélemények, a viszály, a szeretetlenség. Egyéni szinten természetesen dönthetünk szabadon - és nagyon fontos, hogy így is tegyünk - a szeretet, a béke és minden pozitív aspektus mellett.

Alapjaiban változhat az életünk, az értékrendünk 2023-ban (Shutterstock)

Számmisztika 2023: változhat a sorsunk

Az új esztendő nagy erejű fordulatokat tartogat. Már a tavasz is komoly felismeréseket hozhat mindenkinek egyéni és egyetemes szinten is. Remélhetően hamarosan egy alapjaiban is új és hitében erős világ születik.

2023 számjegyeit összeadva 7-es számot kapunk. A hetes a legspirituálisabb valamennyi szám közül, az önmagába és másokba vetett erős hit, a kristálytiszta logika jellemzi. Energiájával gyorsan és könnyedén átláthatjuk a különböző helyzeteket, de a helyes megérzéseket is támogatja. A heteshez a sejtelmes, titokzatos, időnként ködösítő és visszafogott, ugyanakkor rendkívül spirituális, érzékeny és intuitív Neptunusz bolygót kapcsolja a számmisztika. Nem a véletlen műve lesz, ha olyan szituációkba sodor az élet 2023-ban, amelyeket eleinte nem látunk át teljesen. Türelemre, higgadtságra lesz szükség, hiszen a köd előbb-utóbb felszáll és onnantól kitisztul előttünk a kép. Fontos, hogy egész évben figyeljünk a megérzéseinkre, az álmainkra, a tudatalatti üzeneteire, mert ez mind segítség, hogy a sorsunkon úgy változtassunk, ahogyan szívünk szerint szeretnénk.

Hirdetés

Számmisztika 2023: különleges év lesz

Az asztrológiában 2023 a Mars bolygó éve. A Mars az ösztönösen cselekvés, az akaraterő, az előrejutás, a felfedezés, a céltudatosság, az újdonságok planétája is. Nagy erő lakozik benne, megállíthatatlan, de épp ezért lehet erőszakos, akaratos és harcos is. Rajtunk múlik természetesen, hogyan élünk ezzel az erőteljes energiával. Mindenesetre egészen biztos, hogy 2023-ban cselekednünk kell: okosan, bölcsen, spirituálisan és tudatosan. Nagy lépést tehetünk a béke, a békülés, az egyetemes szeretet felé. Fontos lesz ehhez, hogy minél többet meditáljunk, vonuljunk el és szemlélődjünk csendesen. A legjobb gondolatok és megoldások ugyanis ilyen helyzetekben érkeznek.

Lehetséges, hogy kevésbé vágyunk a hangos és felszínes társaságra, inkább olyan emberek felé fordulunk, akik hozzánk hasonlóan spirituális gondolkodásúak, mélyek, érzelmesek, empatikusak, megértők, és persze a békére, a harmóniára, a csendre, a nyugalomra törekszenek. Nagyon komoly felismeréseink lehetnek magunkról, a világról és valójában bármilyen bennünket foglalkoztató témáról, ha időt adunk magunknak, kiszakadunk a taposómalomból és időnként befelé figyelünk, vagy egyszerűen csak figyelmesen hallgatjuk a többieket.

2023-ban megérthetünk valamilyen számunkra igazán fontos üzenetet. Alapjaiban alakulhat át az értékrendünk, a korábbiaktól eltérő dolgok válhatnak fontossá az életünkben. A hála érzése különösen jótékonyan hat a lélekre, fontos, hogy törekedjünk és megtaláljuk magunkban ezt a különleges érzést. Amit el tudunk engedni, amiről le tudunk mondani, az szinte varázsütésre a miénk lehet, ha valóban szükségünk van arra a bizonyos dologra, értékre, bármire. A hit ereje különösen fontos 2023-ban. Higgyünk magunkban, a céljainkban, a vágyaink megvalósításában, a világ jobbra fordulásában, hiszen minden reményünk megvan erre. Ehhez kívánunk mindenkinek nagyon sikeres és boldog új évet!

Ez is érdekelhet

2023 januári horoszkóp: érezhető változásokat, új lehetőségeket jeleznek a bolygók

Számos üdítő és örömteli változást hozhat az új esztendő első hónapja. A bolygók jelzése szerint mindenki számíthat új lehetőségekre. Vajon mi minden vár a csillagjegyekre januárban? A havi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!