A kártyajóslás többezer éves múltra tekint vissza: már az ősi, vándorló népek is ezt használták közvetítő elemnek az univerzum erőinek megszólaltatásához. A cigánykártya az összes jóskártya közül a legnépszerűbb: egészen megdöbbentő pontossággal világítja meg a sorsunkat, ráadásul a közeljövőre nézve.

A szerelmi cigánykártya jóslás megmutatja, mi a sorsod a szerelemben (Fotó: Shutterstock)

A szerelmi cigánykártya jósláshoz csendesedj el, pihenj meg, lassítsd le a gondolataiadat. Válassz egy számot 1 és 99 között: lehet ez az a szám, ami először felbukkant az elmédben, vagy egy olyan szám, ami mostanában ismétlődött az életedben. Ha kétjegyű számod van, akkor mindkét számjegyhez tartozó jelentést olvasd el. Hagyd, hogy "dolgozzon" az intuíciód, és megmutassa, hogyan kell összekapcsolnod a jelentésüket!

Válassz egy számot 1 és 99 között, és olvasd el a számjegyekhez tartozó kártyák jelentését! (fotó: Shutterstock)

1. kártya

Ajándék

Kedvező fordulatokat jelez. Az Ajándék nevet viselő kártya arra utal, hogy váratlanul megoldódnak a pákapcsolattal, szerelemmel kapcsolatos kérdések. Ha szingli vagy, rövidesen találkozol azzal, akire mindig is vártál. Azt is jelezheti a lap, hogy nagyon meg fogsz lepődni, mert egy olyan személy mutatja ki a szerelmét, akiről nem gondoltad, hogy vonzódik hozzád. A fogantatást, gyermekáldást is szimbolizálja ez a kártya.

2. kártya

Állandóság

Hirdetés

A sors kártyája. Olyan eseményeket jelez, amelyeket nem irányíthatsz, melyekről nem dönthetsz. A sorsszerű szerelmet jelzi. Belép valaki az életedbe, és te nem tudsz neki ellenállni. Ha egy másik számmal/lappal együtt értelmezed, akkor megmutatja azokat a sorsfordító változásokat, amelyek hosszú távon hatnak az életedre. Azt is mutathatja, hogy nagyon vigyázz a jelenlegi párkapcsolatodra, mert ő számodra az igazi.

3. kártya

Vágy

Komoly, de nagyon pozitív változásokat jelez a szerelmi cigánykártya jóslás ezen a lapon keresztül. Új célokat, új terveket, új érzéseket jelez ez a lap. Utalhat kezdődő szerelemre, vagy a társ utáni egyre erősödő vágyra. Arra is figyelmeztet azonban, hogy most muszáj türelmesnek lenned. Bármit is tervezel, még nem jött el a megvalósítás ideje, egyelőre ki kell várnod a megfelelő időpontot. Légy kitartó a vágyaidban!

4. kártya

Ház

A családalapítást, érzelmi biztonságot, komoly kötődést mutatja ez a lap, ami a stabilitás kártyája. Azt mutatja, hogy nem kell félned: ha szingli vagy, rövidesen megismerkedsz azzal, aki mellett végre biztonságban érezheted magad, ha párkapcsolatod van, akkor pedig anyagi és érzelmi stabilitást mutat a lap.

5. kártya

Levél

A változás hirtelen, váratlanul robban be az életedbe. Kaphatsz egy konkrét üzenetet, ami más megvilágításba helyezi a dolgokat. Kiderülhet, hogy valaki titokban vonzódik hozzád. Tágabb értelemben pedig olyan fordulat következik be az életedben, melyre egyáltalán nincs ráhatásod, de amely jelentősen befolyásolja a jövődet és a hétköznapjaidat is. Olyan információ birtokába juthatsz, ami nagy hatással lesz rád, vagy arra, ahogy szemléled a dolgokat.

6. kártya

Szerető

A szerelmes férfit jelöli ez a lap. Ha a kérdező férfi, akkor őt magát mutatja, és azt üzeni, hogy rövidesen hatalmas szerelem veszi kezdetét, vagy már éppen azt éli meg. Nőként a férfi társat mutatja, és azt üzeni, hogy a közeljövőben találkozni fog azzal a férfival, akit neki teremtett a sors.

7. kártya

Hűség

Pozitív értelmében jelzi az erős szerelmet, ami ellenáll a kísértéseknek, az egyetlen, igazi lelki társat, kapcsolatot. Negatív értelmében viszont azt mutatja, a kérdező fél a változásoktól, és még akkor is benne marad egy helyzetben, ha az nem jó neki.

8. kártya

Katonatiszt

Óvatosságra int ez a kártya. Mutathat erőszakor partnert, aki leuralni akarja a másikat, agressziót. Azt is jelezheti, hogy függő viszonyban van a kérdező valakitől, aki visszaél a hatalmával.

9. kártya

Féltékenység

Ez a kártya jelezheti a harmadik fél felbukkanását, egy riválist, akit azonban le tud győzni a kérdező. Jelezheti azonban azt is, hogy alaptalan a kétely, ami felébredt a kapcsolatban, és nem kellene bizalmatlannak lenniük egymáshoz a szerelmeseknek. Ahhoz, hogy pontosítani lehessen a kártya jelentését, válasszon mellé egy másik számot is a kérdező.

0. kártya

Házasság

Boldog beteljesülést mutat a kártya! Házasság, családalapítás, viszonzott érzelmek, gyermekáldás - ezeket jelzi a lap a közeljövőre. Bármilyen akadály is legyen még ezelőtt, a kártya biztosít róla, hogy minden akadály el fog hárulni rövidesen.

Ez is érdekelhet

Cigány horoszkóp: milyen életutat jelez neked az ősi jövendölés?

A cigány horoszkóp ősi tudása megvilágítja a személyiséged rejtett oldalát. Nézd meg, melyik jegyben születtél, és ez milyen életutat jelez a számodra!

Tovább olvasom


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!