Szeptemberi tarot jóslás (fotó: Shutterstock)

A szeptemberi tarot jósláshoz csendesedj el, figyelj befelé. Lélegezz mélyeket néhány percig, hagyd, hogy a gondolatok először csak kavarogjanak, majd lelassuljanak benned. Fókuszálj a téged foglalkoztató kérdésre, majd válassz egy kártyát, és olvasd el a hozzá tartozó jelentést.

Válassz egy kártyát! (fotó: Shutterstock)

Szeptemberi tarot jóslás - 1. kártya

Ha az első kártyát választottad, a Szerencsekerék elnevezésű lapot húztad, ami a Sors kerekére, a sorsszerű fordulatokra utal. Jelzi azokat az eseményeket - negatív és pozitív történéseket egyaránt -, amelyekre nincs befolyásunk. Ez a Tarot kártya az idő kerekének szimbóluma is, ami arra utal, hogy a terveink beéréséhez idő kell. Fontos a viszonyulásunk: bölcs belátással kell viselnünk azokat az eseményeket, amelyek mostanság történnek, és teljes szívvel hálásnak lenni azért, ha ezek pozitív fordulatot hoznak. Ehhez a Tarot kártyához a Jupiter bolygó kapcsolódik, ami a szerencse, a bőség és a gyarapodás bolygója. A biztonságot a hit, a bizakodás segítségével érheted el.

A Szerencsekerék tarot lap (fotó: Shutterstock)

Szeptemberi tarot jóslás - 2. kártya

Ha a második kártyát választottad, a Kardok ásza elnevezésű lapot húztad. A felismerések erejét, az igazság fényét mutatja ez a Tarot kártya. Most elfogultság nélkül, ugyanakkor ítélkezés mentesen vagy képes szemlélni az életed, és benne az embereket. Olyan felismeréseid lesznek, amelyek segítenek a továbblépésben, vagy ha épp az a szükséges, akkor új utakat mutatnak. Azt üzeni neked ez a lap, hogy bízz a legbelső sugallataidban, mert igazat mondanak a megérzéseid. A belső biztonságodra nyugodtan alapozhatsz, mert van annyi lelki erőd, hogy bármivel meg tudsz küzdeni.

A Kardok ásza nevű tarot lap (fotó: Shutterstock)

Szeptemberi tarot jóslás - 3. kártya

Ha a harmadik kártyát választottad, akkor a Torony nevű Tarot lapot húztad. Ez a tarot kártya jelzi, hogy most meginognak a falak, amelyeket magad köré építettél. Utalhat arra, hogy biztonságérzeted szertefoszlik: olyan események következhetnek be szeptemberben, amelyek ellentmondanak a korábbi tapasztalataidnak, és megriasztanak. Azt is jelezheti azonban, hogy egyszerűen "túlnőttél" életed eddigi keretein, és új tapasztalatokra van szükséged a fejlődéshez. Bármelyik is legyen igaz, mindenképp nyitottságra és rugalmasságra van szükség. Mély átalakulási folyamatot is mutathat ez a kártya, amelyen át kell menned ahhoz, hogy megújulhass, újjászülethess.

A Torony nevű tarot lap (fotó: Shutterstock)

Hirdetés

Thoma Izabella

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2023.: ez vár rád a csillagjegyed szerint

2023 ősze a nyárnál békésebbnek ígérkezik. Az elmúlt hónapok több szakítást hoztak, az idő majd megmutatja, hogy van-e esély a folytatásra. Az ősz hűvösebb lesz, de nem hideg. A szenvedély forró napokat hoz párkapcsolatban élőknek és szingliknek egyaránt.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!