Mit mutat neked a tarot jóslás? (fotó: Shutterstock)

Rövidesen kezdetét veszi az újév, ami erőteljes energiákat hoz működésbe. A Jupiter az év közepéig a Kos jegyében jár - tüzes bolygó tüzes jegyben a tűz erejét ébreszti fel bennünk. A Mars erőteljes energiái is érvényesülnek egész évben, szenvedélyt hozva a hétköznapokba és a szerelmi életünkbe. Kezdetek, gyorsaság, lendület, ösztönösség, anyagiasság, kockáztatás, balesetek, viták, harcok, sikerek, bukások - ezek a Kos jegyének és a Mars bolygónak a kulcsszavai. Fókuszba kerül a kérdés ez idő tájt: valami ellen, vagy valamiért harcolunk? Válasszuk az utóbbit!

Lássuk, mit mutat a Tarot ősi kártyája neked erre az évre. A jósláshoz először is hunyd le a szemed, és pár percig csak figyelj a lélegzésedre. Ezután nyisd ki a szemed, és válassz egy kárytát a három közül, majd olvasd el a hozzá tartozó jelentést. Ez megmutatja az életed fő csapásvonalát 2023-ban!

Válassz egy lapot a három közül! (fotó: Shutterstock)

Tarot jóslás 2023-ra - 1. kártya

Ha a 1. kártyát választottad, akkor a Vágy (az Erő) nevű lapot húztad. Az öntudat fejlődésére utal. Most képes vagy harmonikusan megélni az ösztönös késztetéseidet, az érzelmi odaadásodat és a szellemi igényeidet. Nagy energiákat hív életre ez a kártya, amelyek segítenek leküzdeni a félelmeidet, hogy készen állj egy egyenrangú kapcsolatra. Az örömök, a szeretet megélése is könnyedebbé válik, ami magával hozza azt is, hogy a belőled sugárzó életerővel bevonzod a vágyott dolgokat az életedbe. Vigyáznod kell azonban arra, hogy ne élj vissza a hatalmaddal - negatív aspektusában ugyanis erre utal ez a lap.

A Vágy (Erő) nevű lap (fotó: Shutterstock)

Tarot jóslás 2023-ra - a 2. kártya

Ha az 2. kártyát választottad, akkor a Császárnő nevű lapot húztad. Ez a kártya a természet erejét, a termékenységet, a női energiákat jeleníti meg. Ősi erőt képvisel, az anyaság princípiumát, a születést. A természet mindig képes megújulni, és örök körforgásban váltják egymást az élet különböző stációi - ez jelenik meg most valamilyen formában a személyes életedben is. Tedd fel magadnak a kérdést: hogyan használhatod ezeket a teremtő energiákat az életed megújítására? Arra is utal, hogy ne a józan megfontolásokkal törődj, hanem a zsigeri megérzéseiddel, az ösztöneiddel, mert azok fogják megmutatni, merre vezet az utad.

A Tarot Császárnő nevű lapja (fotó: Shutterstock)

Tarot jóslás 2023-ra - a 3. kártya

Ha a 3. kártyát választottad, akkor a Botok hetes elnevezésű lapot húztad. Bátorságra és harcra szólít fel a tarot kártya jóslás. Fel kell ébresztened belső erődet, hogy kitartóan tudj küzdeni a boldogságért. Minden erőd megvan ahhoz, hogy elérd a céljaid. A kártya másik olvasata, hogy a szerencse belép az életedbe, de neked is oda kell tenned magad, hogy élni tudj a lehetőségekkel.

Hirdetés
Botok hetes (fotó: Shutterstock)

Ez is érdekelhet

Mi a mantrád 2023-ben a csillagjegyed szerint?

A változás mindig belül kezdődik el. A mantrák, imák, különleges erejű üzenetek segítségével képesek vagyunk felerősíteni teremtő erőinket, és ezzel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Lássuk, mi lesz a mantrád 2023-ban!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!