Már napok óta az éjszakai égbolton csodálhatjuk a Vénusz és a Jupiter randevúját, együttállását. Pedig valójában csak március 2-án hajnalban lesz meg az együttállás. Az egzakt együttállás előtt utoljára még március 1-én napnyugta után, de 20:10 előtt csodálhatjuk meg. A későbbiekben még napokig fog látszani az égen az együttállás, de már távolodik egymástól a két szerencse bolygója.

Vénusz, Fortuna minor, a Kis szerencse bolygója a hétköznapok szerencséjét szimbolizálja. Amikor pont eléred a buszt, vagy megnyílik egy új pénztár, és te elsőként kerülsz sorra egy csomó időt megspórolva. Kérdés, hogy ezeket észre veszed-e, és értékeled-e.

Jupiter, Fortuna major, a Nagy szerencse bolygója olyan szerencsét szimbolizál, amikor áldottnak és az égiek által kegyeltnek érzed magad. Nem csak a nagy pénznyeremény jelenthet ilyesmit. Hanem például, amikor bekerülsz egy jobb egyetemre, vagy pozícióba. Mindez nem csak szerencsés, hanem igazságos is. Ugyanis Jupiter az igazság bolygója is.

Szerencsésnek érezheted magad, amikor találkozol életed szerelmével olyan pillanatban, ami megmagyarázhatatlanul kalandos és lehetetlen módon jön össze. Ezeket általában nem lehet nem észre venni.

A Vénusz és a Jupiter együttállása különleges szerencsét jelez (fotó: Shutterstock)

A március 2-i "szerencsés" bolygóegyüttállás, a Vénusz és Jupiter randevúja a Kos jegyében szenvedélyessé és akaratossá tesz mindenkit. Ez a szenvedély "beváltható", szerencsére "cserélhető". Minden évben sor kerül erre az együttállásra. De a Kosban 12 éve volt ilyen utoljára. Az asztrológiában minél ritkább egy égi esemény, annál nagyobb jelentőséggel bír.

Hirdetés

Mivel minden jegy szülöttjének más-más életterületen hoz szerencsét, most sorra vesszük, hogy kinek hol, miben:

KOS

Te vagy a legszerencsésebb, mert a Vénusz-Jupiter randevú a Kosban jön létre. Mivel a Kos tüzes jegy, ez az együttállás feltüzel, fellelkesít, és olyan szenvedélyessé tesz, ami sikert garantál neked. Most bármire képes vagy. Csupán egyetlen dologra kell ügyelned: a túlzástól kell óvakodnod. Jupiter nem csak a Nagy szerencse, hanem a túlzás bolygója is. Vénusz szerelmessé tesz, de ne engedd, hogy a szenvedély elragadjon, és agresszívvá válj, mert megijeszted az embereket!

BIKA

Kétkedve fogadhatod a március 2-i Vénusz-Jupiter együttállás hírét. Érthető a lelkesedés-mentes hozzáállásod. Nem csak azért, mert te józan ember vagy, hanem azért is, mert minden, ami a Kos jegyében történik, az téged hidegen hagy. Ugyanis a horoszkópban olyan területre esik, ami nincs közvetlen hatással rád. Ettől még lehetne jó napod, ha ezt a csütörtököt kineveznéd szerencsenapnak. Jupiter a hit bolygója. Ha hiszel benne, tényleg szerencsés napod lesz…

IKREK

A március 2-i Vénusz -Jupiter randevú a te szempontodból szerencsés kapcsolatok jelentőségét erősíti fel. Ezek lehetnek barátok, szövetségesek, akik szerencsét hoznak neked. Vagy lehetnek protektorok, mentorok. Utóbbiak olyan hatalommal és/vagy kapcsolatrendszerrel bírnak, amellyel segíthetnek neked. Mivel a Kos jegyében van az együttállás, könnyen lehet, hogy Kos jegyben születtek. Járj nyitott szemmel, és próbáld megtudni, hogy a környezetedben kik születtek a Kos jegyében!

RÁK

12 éve volt ilyen, hogy a Vénusz-Jupiter randevú a Kosban volt, ami anno és most is a karriered területére hoz szerencsét. Természetesen ez nem "sült galamb". Azaz tenned kell érte. Hitetlenkedni fogsz, hogy egy fiatal nőtől (Vénusz) mennyi támogatást kaphatsz. Kérdés, hogy a büszkeséged engedi-e, hogy ezt elfogadd. Pedig Vénusz, a Kis szerencse bolygója csak akkor tud segíteni, ha felismered az apró gesztusokat, és élsz velük. Miközben Jupiter a hitedet teszi próbára…

OROSZLÁN

Szerencsésnek érezheted magad a Vénusz-Jupiter együttállás hatására. Minden, ami a Kos jegyében zajlik, rád szuper hatással van. A szerencsédet tovább fokozza, és egyben elgondolkodtat, hogy pont ezen a napon együttáll a Merkúr és a Szaturnusz, ami tanácsot jelent. Ezek mind energetizálnak, feltüzelnek. Tőled függ, hogy ezt mire használod. Utazhatsz, tervezgethetsz továbbtanulást, vagy vállalhatsz külföldi munkát. A lényeg, hogy közben érezd a lelkesedést!

SZŰZ

Szeretnél, de nem tudsz olyan hőfokon égni, mint mások. Te alapvetően higgadt ember vagy. Tudod, hogy az élet része a szerencse. Kérdés, hogy most miben lenne szükséged szerencsére: vizsgában, párkapcsolatban, pénzben, egészségben, ingatlan ügyben? A Vénusz-Jupiter együttállás szerint pillanatnyilag a kiadások terén jönne jól a szerencse. Szeretnéd, ha valami olcsóbb lenne, vagy még jobb lenne, ha nem is kéne fizetned érte. Ne lepődj meg! Most erre jók az esélyeid.

MÉRLEG

Csodálatos módon felélénkül a szerelmi életed a Vénusz-Jupiter randevú szerint. Olyan népszerű leszel, hogy nem győződ a jelentkezőket. Ha független vagy, és most találkozol valakivel, akkor abból házasság lehet. Persze más a helyzet, ha foglalt vagy. Ne feledd, hogy Jupiter az igazság szimbóluma! Vagyis muszáj ennek megfelelően döntened, ha nem akarsz lemaradni a szerencséről. Közben az is esélyes, hogy a párod megkéri a kezed, komolyra fordul a kapcsolatotok.

SKORPIÓ

A munka nem szerencse kérdése. Most mégis jól jön a szerencse a Vénusz-Jupiter együttállás szerint. Akár alkalmazott vagy, akár alkalmazottaid vannak, akár önálló vagy, akár egy szervezetben dolgozol, szükséged van jó hangulatra. Ne feledd, hogy a munka nem mindig jelent szó szerint munkát! Ha tanulsz, ha beteget ápolsz, ha gyermeket nevelsz, ha háztartást vezetsz, akkor az a munkád. A kérdés, hogy szereted-e (Vénusz), és szívesen csinálod-e (Jupiter). Szerencsésnek érzed magad?

NYILAS

Jupiter a te bolygód. Ezért is különlegesen intenzív számodra a Vénusz - Jupiter randevú. Feldob és életkedvvel, sőt életszeretettel tölt fel. Ezeknek egyébként sem vagy híján, de sosem árt egy kis többlet. Érdemes Fortunát "munkára fognod". Játssz bármilyen szerencsejátékot! Jó, ha hiszel benne, mert Jupiter csak annak áll a szolgálatába, aki hisz benne. De ez a hit nem jelent fanatikusságot. Inkább esélyt adsz Fortunának. Emellett, vagy ehelyett szerencsés vállalkozásba foghatsz.

BAK

A március 2-i Vénusz-Jupiter együttállás szerencsét hoz neked. Akár ingatlan ügyeid vannak, akár valamelyik rokonodnak drukkolsz, biztos lehetsz benne, hogy most szerencsésen alakulnak a dolgok. Közben azt is mutatják a bolygók, hogy nem neked való ez a sok izgalom. Nem szereted (Vénusz), ha túl nagy (Jupiter) a felhajtás. Jobban kedveled, ha csendesebben, lassabban jön a változás. Lehet, hogy ez neked sok, vagy sokk. Pedig örülhetnél a szerencsés tendenciának.

VÍZÖNTŐ

A Vénusz-Jupiter randevú a Kos jegyében neked szerencsét hoz, ha utazol, tanulsz, vizsgázol, tárgyalsz, kapcsolatot építész, kereskedsz, szomszédolsz. Ez elég széles paletta, mert nem lehet tudni, hogy téged aktuálisan mi foglalkoztat. Eltérő lehet az, ami neked most fontos. Az a lényeg, hogy mindenhez bizakodóan állj hozzá! Mindig jó az optimizmus, de egy ilyen együttállásnál fokozottan. Hiszen a szerencse forgandó, és ébernek kell lenned, hogy segíthessen neked…

HALAK

Nálad a bevételt erősíti a Vénusz-Jupiter együttállás. Ez akkor is jó hír, ha neked nem a legfontosabb a pénz. Sokan azt hiszik, hogy a szerencse hozza a pénzt. Te már tudod, hogy az anyagi helyzeted alakulása ennél összetettebb. Mégis jó, ha bízol a szerencsédben. Ha ez sikerül, akkor csütörtökön plusz pénzhez jutsz. Kérdés, hogy adsz-e esélyt Fortunának. Bármilyen szerencsejátékba beszállhatsz. Egy dolgot ne feledj: benne van a nevében a játék szó!

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!