Június 26-án hatványozottan tesznek próbára mindenkit a bolygók. Dupla kvadrát lesz ugyanis az égen, amely megviselheti a szervezetet, az idegrendszert és kapcsolatokat is. Az időjárás olyan meglepő fordulatra készül, ami feszültséget generál belül és kívül egyaránt.

A kvadrát nehéz, tanító fényszög az asztrológiában, s amolyan "nem szeretem" helyzeteket teremt, amelyek belső és külső feszültséget gerjesztenek. Nagyon kell szeretnünk a másikat és önmagunkat is ahhoz, hogy ne bonyolódjunk vitába, és ne higgyük, hogy bármit bizonyítanunk kellene.

Igencsak megnehezíti a dolgunkat a dupla kvadrát hétfőn (Shutterstock)

A dupla kvadrát tanítás a kapcsolatokban

A Rák Nap és a Mérleg Hold kvadrátja a család és a párkapcsolat összehangolását teszi feszültté. Sokan érezhetik úgy, hogy képtelenek mindkét fronton helyt állni és megfelelni a kihívásoknak, holott a két témának nem szabadna versengenie egymással. Sőt a kettő harmóniája adja, adhatja meg az ember életének alapját.

Az Oroszlán Mars és Bika Uránusz kvadrátja az előzőnél is keményebb dió. Ez esetben ugyanis az erőfitogtatás és a szabadsághoz való ragaszkodás feszül egymásnak. Sokan érezhetik,, gondolhatják, hogy meg kell mutatniuk, sőt be kell bizonyítaniuk a világnak, ők egyedül is képesek megküzdeni a nehézségekkel. Az "ide nekem az oroszlánt" hozzáállás túlzott önbizalomról szól, és felesleges konfliktusokat szülhet.

Tombol a nyár, a kánikula igénybe veszi szervezetet fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt. Eddig a hűvös és csapadékos időjárás okozott gondot, most meg a hőség ad okot panaszra. Valóban nincs könnyű dolgunk, de ezt az ingerlékenységet semmiképp sem szabad egymás ellen fordítanunk. Az asztrológiai előrejelzés segíthet tompítani a feszültséget, és egyfajta lengéscsillapítóként enyhítheti a nyugtalan hangulatot.

Hirdetés
A horoszkópból kiderül, mire érdemes odafigyelni a dupla kvadrát idején (Shutterstock)

Így hat a dupla kvadrát a jegyekre

KOS

Számodra a dupla kvadrát azt mutatja, hogy a gyerekek vagy gyerekes dolgok nézeteltérést okoznak, és igencsak sokba kerülnek. Ha van párod és vannak közös gyerekeitek, akkor sajnálatos módon nem fogtok egyet érteni velük kapcsolatosan. Ameddig mindketten ragaszkodtok a saját véleményetekhez, nem közelednek az álláspontok. A konszenzus valószínűleg nem június 26-án születik meg. Ha nincs párod, akkor a saját gyerekes dolgaid "meglékelhetik" a pénztárcádat. Hallgass a bölcs részedre!

BIKA

Családi és munkahelyi csatákat kell megvívnod a dupla kvadrát szerint. Pedig egyáltalán nem kell, és pláne nem kell vívni. Abba a hibába eshetsz, hogy erőből akarod megoldani mindazt, amit könnyedén is tehetnél. Főleg akkor, ha nem sértődsz meg, és nem hiszed, hogy védekezned vagy bizonyítanod kell. Jól tennéd, ha nem hétfőn tennél akarnád az aktuális helyzetet megoldani. Várhatsz pár napot, vagy hetet is. Sokkal kedvezőbb idők jönnek, szóval nem szabad sietned, és siettetned semmit és senkit.

IKREK

Két tűz közé kerülhetsz a két kvadrát szerint. Azt várja mindkét fél, hogy neki adj igazat, és ezt mondd meg a másiknak. Valójában mindkettő kicsit mögéd akar bújni, mert tisztában vannak vele, hogy a te személyed tekintélyt parancsoló, illetve akinek a pártját fogod, az kerül ki győztesen. Na, pont ezt kell elkerülnöd, és mindenáron - akár sértődés árán is - ki kell maradnod a csatározásból. Ebben te nagyon jó vagy, ha odafigyelsz és nem sodródsz bele.

Ez is érdekelhet

Jó időben, jó helyen: segít a Szaturnusz és a Jupiter

A két sorsbolygó, Jupiter és Szaturnusz nagyon finom fényszöggel kapcsolódik egymáshoz június 19-én. Szerencsére nemcsak egyetlen napon érezhetjük a támogató hatást, hanem egy egész hónapig. Mindenképpen érdemes élni a ritka lehetőséggel!

Tovább olvasom

RÁK

Téged a Hold aktuális "közérzete" közvetlenül befolyásol. Most a Nap-Hold kvadrát miatt nemcsak nyűgös és ingerült lehetsz, hanem fájhat a fejed, a gyomrod. Ráadásul a szokottnál is sértődékenyebbé válhatsz. Két dolgot tehetsz: vagy szabadságot veszel ki hétfőre, vagy sokat szellőztetsz, és lassan dolgozol. Ha nem kapkodsz, sokkal olajozottabban megy a munka (is). A Mars-Uránusz kvadrát a pénztárcádat érinti kellemetlenül. Jobban jársz, ha ezen a napon otthon felejted…

OROSZLÁN

Morcos és robbanékony hangulatot hoz neked az Oroszlán Mars és a Bika Uránusz nehéz fényszöge. Egy ideje nem jössz ki a feletteseiddel. Június 26. ebből a szempontból a csúcspont lesz, vagy inkább a mélypont. Pedig nem lenne jó, ha most mondanál fel, mert az Uránusz meggondolatlanságra és indulatosságra hajlamosít. Miközben a Nap-Hold kvadrát az egészséged megőrzésének fontosságára akarja felhívni a figyelmedet, kerülnöd kell a tűző napot, és ki kell szellőztetned a fejedet egy esti kocogással, sétával.

SZŰZ

Több dolog is aggaszt, mert sok borús előrejelzést hallasz, olvasol. Nem csak az összeesküvés elméletek vannak rossz hatással rád, hanem a szokásos hírek is. A dupla kvadrát szerint képtelen vagy bizakodva nézni a jövőbe. Hiába tudod, hogy magadnak rúgsz öngólt, ha agyalsz és/vagy folytatod a pesszimista gondolatmenetet. Június 26-án kicsi az esélye, hogy függetlenítsd magad a vészjósló hangoktól. Gondolj arra, azért van két füled, mert az egyiken be-, a másikon kimegy a kártékony hír!

Ez is érdekelhet

Szaturnusz retrográd 2023: karmikus változásokat hoz a nagy sorsbolygó

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, a Tanító, a karma planétája március 7 óta a Halak jegyében jár, és június 17-én elkezd hátrálni. Lássuk, mit jelent a Szaturnusz retrográd 2023 az egyes csillagjegyek számára.

Tovább olvasom

MÉRLEG

A Mérlegben járó Hold hiperérzékennyé tesz téged június 26-án. Az az érzésed, hogy téged senki sem szeret, nem ért meg, és cseppet sem értékel. Minél előbb abbahagyod az önsajnálatot, annál előbb leszel jobban. Nem könnyíti meg a dolgodat a másik kvadrát sem, amely kollégáid, barátaid részéről ridegséget szimbolizál. Legalábbis te úgy élheted meg, hogy ők nem támogatnak eléggé téged. Több biztatást várnál el, de közben ők is elvannak foglalva saját bajaikkal. Ezért érzed magad totál egyedül.

SKORPIÓ

Szerencsés vagy, mert kimaradhatsz a hétfői dupla próbatételből. Persze csak abban az esetben, ha nem engeded magad bevonni olyan vitába, amiből ki lehet maradni. A kívülállóságot kellene gyakorolnod, ha jót akarsz. Hidd el, senki sem fog érzéketlenséggel vádolni, mert mindenki a saját nyűgével lesz elfoglalva. Itt a bizonyíték, hogy az emberek többsége önmagával törődik, és csak néha emeli fel a fejét, hogy körülnézzen, vajon a többiek is olyan ramatyul vannak-e, mint ő…

NYILAS

Nem egészen érted ezt a próbatételt a négyzeten, mert te nem fogod a június 26-ot nehezebbnek érezni, mint a korábbi napokat. Látod, hogy senkinek sem könnyű most. Illetve azt is látod, hogy egyesek milyen tökélyre fejlesztették a struccpolitikát és az önbecsapást. Elszomorít, hogy egyre többen esnek ebbe a hibába. Kérdés, látod-e, ha te is ilyesmit csinálsz? Mielőtt ítélkezel, tarts önvizsgálatot! Könnyű észrevenni más szemében a gerendát, míg a sajátodban a szálkát sem. Igaz?

Ez is érdekelhet

A Plútó visszalép a Bak jegyébe, ami hatalmas változásokat hoz

Június 11-én a Plútó visszalép a Bakba, ami drasztikus változásokat hoz. Még aznap trigonba kerül a Merkúrral, ami belép az Ikrekbe. Erős kettősség lesz az égen, ami föld és a levegő, vagyis a gyakorlatiasság és az elmélet ellentétét fokozza. Ezek nem állnak harcban egymással, ha megtaláljuk az összhangot, és ráébredünk, hogy a kettő együtt segíti a mindennapjainkat. Hogyan hat rád mindez? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

BAK

Egyetlen dologra érdemes koncentrálnod a kritikus hétfői napon, és ez a párkapcsolatod. Amennyiben van párod, engedd, hogy ő domináljon! Irtó gyorsan megbántódik akkor is, ha csak kérdezel valamit. Jobban jársz, ha ráhagyod a dolgot. Ha nem értesz vele egyet, akkor azt ne hétfőn mondd meg neki! Az Oroszlán Mars és Bika Uránusz kvadrát a kiadásaid terén int óvatosságra. Nem szabadna semmit megvenned úgy, hogy nem jártad körbe a témát. Tájékozódj több oldalon, nehogy fölösleges költségekbe verd magadat!

VÍZÖNTŐ

Mindegy, mit mondasz, és hogyan mondod, június 26-án garantáltan lesz valaki, aki személyes sértésnek veszi a szavaidat. Ettől persze még igyekezhetsz diplomatikusan és tapintatosan fogalmazni. Sőt még jobb lenne, ha nem kijelentő, inkább kérdő mondatokban fogalmaznál. Ezzel párhuzamosan neked is lenne okod a sértődésre: valaki provokálni akar, és olyasmit tesz, ami kitűnő ürügy a heves vitára. Akkor tudsz kitérni, ha éber vagy, és időben észre veszed, mire megy ki a dolog…

HALAK

Egyre több mogorva, zsörtölődő és lobbanékony emberrel találkozol. Június 26. különösen zsúfolt nap lesz: az összes ilyen ember megtalál téged. Szerencsére nem rajtad akarják levezetni a feszültségüket, csak neked panaszkodnak. Irtó nehéz ilyenkor megőrizned a derűdet. Két dolgot tehetsz: 1. keresed olyan kivételes emberek társaságát, akik kilógnak a sorból és képesek az optimizmusra, 2. készíts magadnak egy jeges teát friss mentával! És távolról szemléld a pesszimistákat!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!