Mars Infortuna Minor = a Kis szerencsétlenség bolygója és
Szaturnusz Infortuna Major = a Nagy Szerencsétlenség bolygója
a legszerencsésebb fényszöggel kapcsolódik össze október 13-án.
Ilyen legutóbb 28 éve volt.
Hirdetés
Tudjuk, hogy az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb a jelentősége, illetve az ereje.
Mars és Szaturnusz egyaránt meg szokta nehezíteni a dolgunkat. De most, pénteken, 13-án kifejezetten kedveznek nekünk. Érdemes élni ezzel a kivételes lehetőséggel.
Mindenki a saját habitusa, hite szerint tesztelheti Fortunát, a Szerencsét. De az is járható út, ha csupán hálát adunk azért, hogy szerencsések vagyunk, mert élünk, van fedél a fejünk felett, szerethetünk, és szeretnek minket, stb.
Nézzük, hogy melyik jegy milyen téren lesz szerencsés, illetve miért adhat hálát!

KOS

Mars, a te bolygód. Vagyis érzékenyen érint, hogy aktuálisan mi történik vele az égen. Most örülhetsz, mert Mars a lehető legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ez a hiteleidet és a bűntudatodat teszi kedvezőbb megvilágításba. Meglepő módon úgy érzed, hogy még sincs akkora baj. Szó szerint és átvitt értelemben látod a fényt az alagút végén. Ez az egész kicsit misztikus, és nehezen konkretizálható. De az érzés már megérkezik, és hamarosan a megoldás is.
Péntek 13 most nagyon is szerencsés lesz - egy csodás fényszög segít minket (fotó: Shutterstock)

BIKA

Szerencsés vagy a barátaid és a szerelmed miatt. Mars és Szaturnusz azt javasolja, hogy becsüld meg őket! Persze olykor bosszantanak, vagy kihoznak a sodrodból, de vannak. Ha úgy érzed, hogy nincsen se barátod, se szerelmed, akkor tarts önvizsgálatot, és derítsd ki, hogy mi hiányzik! Lehet, hogy a definíciód szigorú, és nehezen szavazol bizalmat az embertársaidnak. Lehet, hogy a régiekhez hasonlítod a jelenlegieket. A lényeg, hogy enyhülj meg, és könnyebb lesz meglátni őket…

IKREK

Őrület, hogy milyen hajtós hetek, hónapok állnak mögötted. Igaz? Eddig nem sok eredményt láttál. Szerencsésnek érezheted magadat, mert a pénteki Mars - Szaturnusz fényszög a javadra fordítja a kellemetlen tendenciát. Végre elismerés érkezik. Nem hiszel a szemednek és fülednek. A főnököd megdicsér és/vagy kikéri a véleményedet. Eljött az ideje ennek is. Megdolgoztál ezért. Önteltség helyett adj hálát, hogy eljutottál idáig!

RÁK

Hajlamos vagy aggódni, és félni. Igaz? Most végre megnyugodhatsz, mert a pénteki Mars - Szaturnusz fényszög kedvező tendenciákat mutat. Sőt elhozza belőled a szunnyadó merészséget. Elég bátorságot érzel, hogy belevágj olyasmibe, amibe eddig nem mertél. Kreativitásod és derűlátásod topon lesz, ami garantálja a sikert. Olyan vagy, mint egy gyerek, akinek sok biztatásra és sikerélményre van szüksége ahhoz, hogy ne hagyja abba. Ha leküzdhetetlennek érzed magad, akkor az is vagy.

OROSZLÁN

Péntek, 13-ról régen másképp gondolkodtál. Volt, amikor féltél tőle, és volt, amikor nem törődtél vele. Most viszont szerencséssé teheted, ha magát a szerencsét átértékeled. Nehéz definiálni, hogy mi is az a szerencse. Lehet, hogy egyszerűen az a pillanat, amikor a dolgok jóra fordulnak? Ha egyet értesz, akkor engedd, hogy minden haladjon a maga útján! Nem kell erőlködnöd. Bízz a jó sorsodban! Majd erősítsd fel önmagadban a hálát! Meglátod, a hála tartósítja a szerencsét.

SZŰZ

Mostanában nem voltak túl jó tapasztalataid az emberekkel. Néhányan félreértettek, néhányan nem értettek, és többen alul értékeltek. Ez most hatalmasat fordul, és egyre többen adnak a szavadra, sőt kikérik a véleményedet. Meglepődsz, de örülsz neki. A pénteki Mars - Szaturnusz fényszög visszaadja az emberekbe vetett bizalmadat. Végre úgy érzed, hogy nem hiába beszélsz, kérdezel. Mindez nem a hiúságodat legyezi, hanem a konstruktivitás fontosságában erősít meg téged.

MÉRLEG

Idén az volt az érzésed, hogy a málhás szamár hozzád képest balerina. A terheid testileg, lelkileg és szellemileg is súlyosak voltak. Persze ettől megerősödtél, de lehangolt leterheltség. Péntek 13 visszaadja azt a lendületet, ami kezdett alább hagyni. A pénteki Mars - Szaturnusz fényszög a legjobbkor jön. Vedd észre, hogy milyen szerencsés vagy! Van munkád? Egészséges vagy? Erős vagy? Ezekre a kérdésekre adott válaszok hatására tudatosulhat, hogy mennyire vagy szerencsés.

SKORPIÓ

Te vagy a legszerencsésebb. Számodra a péntek 13 szuper szerencsés nap lesz. Mars a Skorpióban jó hatással van rád. Szaturnusz pedig azt szimbolizálja, hogy eljött a te időd. Tőled függ, hogy a szerencsés szériát mire használod. Ha mélyen voltál lelkileg és/vagy testileg, akkor ebből a gödörből most kimászhatsz. Dőlj hátra, és engedd, hogy a sors hullámai felemeljenek! Végre nem kell feszengened, erőlködnöd. Az sem árt, ha bízol, hiszel abban, hogy megérdemled mindazt a jót, ami jön…

NYILAS

Az idősek szerint a családi ügyeket nem szabad kiteregetni. Sosem tudhatod, hogy milyen fordulatokat tartogat még az élet. A pénteki Mars - Szaturnusz fényszög azt tanácsolja, hogy szűrd meg, mit osztasz meg a közösségi oldaladon. Később kínos lesz, ha titkokat árulsz el. Nem mindenki drukkol neked. Ne legyél naiv! Ez nem lesz nehéz, mivel a kedvező fényszög hatására érzékeled a "veszélyt". Mosolyogj magadban, hogy most az ellendrukkereidnek nem adsz csámcsogni valót.

BAK

Az információ hatalom. Ezt te is tudod. Ezért fontos, hogy képben legyél. Ha elszigeteled magadat, ha elmagányosodsz, akkor lemaradsz fontos hírekről. Köztudott, hogy a pletykát ki nem állhatod. De most a pénteki Mars - Szaturnusz fényszög szerint nem pletykáról van szó. Nem kell attól tartanod, hogy egy csomó felesleges körítésből ki kell szűrnöd a lényeget. Közben a népszerűségednek is jót tenne, ha többet beszélgetnél, és ott lennél, ahol eldőlnek a dolgok.

VÍZÖNTŐ

Sosem értetted, hogy mitől szerencsétlen a péntek 13. Nem találtál értelmes magyarázatot. De arra már rájöttél, hogy az történik, amire az ember fókuszál. Aki tárt a péntek 13-tól, annak okot ad erre az élet. Aki a szerencsét várja, az azt kapja. Neked a pénteki Mars - Szaturnusz fényszög a karriered szempontjából kedvező. Eljött az ideje (Szaturnusz), hogy bátrabban (Mars) képviseld magadat, és mutasd meg, hogy mire vagy képes. Ha a jelenlegi helyen nem megy, akkor válthatsz.

HALAK

Mostanában visszafogottabb és óvatosabb vagy. Ennek valódi oka nem a rossz tapasztalatok, hanem a kívülálló szemlélődés, ami jól esik. Te sem ismersz magadra. De nincs veled baj. Hiszen nem ettől válsz depresszióssá, paranoiássá, vagy bizalmatlanná. A pénteki Mars - Szaturnusz fényszög bebizonyítja, hogy van még benned lelkesedés és ambíció. Mars kifejezetten jó hatással lesz a Halakban járó Szaturnuszra, ami a befelé fordulást és visszafogottságot okozta március óta…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!