A telepátia közvetlen információátvitel két, egymástól fizikailag távol lévő személy között, akiket a távolság megakadályoz abban, hogy a hagyományos módon, az érzékszerveikkel teremtsenek kapcsolatot egymással. Ez egy olyan különleges mentális kapcsolódás, melyben érzékeljük egy másik fél agyhullámait, és erre gondolati vagy érzelmi jelleggel reagálunk.

Ha erős érzelmeket táplálunk valaki iránt, természetes, hogy nagyon sokat is gondolunk rá, ezzel agyunk folyamatosan finomenergetikai jeleket küld az adott személy felé.

Kölcsönös, mély érzelmi kapcsolat esetén , legyen az szülő-gyermek viszony, fontos rokoni, baráti szál vagy egy intenzív szerelem, a felek sokszor egészen különleges módon érzékelik a másik testi- lelki közérzetét, és egy láthatatlan energiaszálon nonverbálisan kommunikálnak egymással.

Honnan ismerhetjük fel azt, ha valaki intenzíven gondol ránk, vagy telepatikusan üzenni szeretne nekünk valamit?

1. Hirtelen bevillanó gondolatok egy adott személyről, amikor éppen teljesen mással vagyunk elfoglalva.
Ha váratlanul, minden konkrét előzmény nélkül többször egymás után ugyanarra a személyre gondolunk annak ellenére, hogy a mentális fókuszunk vagy a gyakorlati tevékenységünk kapcsán teljesen mással vagyunk elfoglalva éppen, gyakran a telepátia jele. Ezek lehetnek szimpla bevillanó gondolatok az adott személyről, ami elgondolkodtat bennünket, vajon mi is lehet most vele.

Ez mutatja, hogy valaki telepatikusan üzenni szeretne neked (fotó: Shutterstock)

2. Váratlan érzelmi változás
Ha egyszer csak különös érzelmeket tapasztalunk magunkban egy személlyel kapcsolatban, ez gyakran annak a jele, hogy a másik fél megpróbál mentális kapcsolatot létesíteni velünk.
Előfordul, hogy valakivel szemben eddig haragot éreztünk, aztán egy váratlan pillanatban békés, szeretetteljes gondolatok, érzelmek töltenek el bennünket vele kapcsolatban. Lehetséges, hogy a másik fél felénk irányuló pozitív hozzáállását vagy békülékeny kapcsolatteremtési szándékát érezzük. Ugyanez fordítva is előfordulhat, kellemes érzéseink is átcsaphatnak negatívba , ha a másik fél ilyen jellegű gondolatokat sugároz felénk.

Hirdetés

3. Álmok
Nagyon gyakori, hogy a telepatikus csatlakozást nem érzékeljük azonnal, főként akkor nem, ha a rohanó életvitelünk letompítja a " szenzorainkat" .
Ilyen esetben is célba érhet a másik fél gondolati sugárzása, de csak meditatív vagy alvó állapotban vesszük a " jeleket". Ezek lehetnek furcsa álmok, vagy bevillanó emlékképek a múltból.

4. Szinkronesemények
Több alkalommal is olyan találkozásokba, helyzetekbe futunk bele, ahol " véletlenül" felmerül a személy neve, aki sokat gondol ránk.
A sors külső események által juttatja őt eszünkbe , és hozza létre a mentális kapcsolódást.

Ne legyünk bátortalanok, ha a fenti jelek bármelyikét észleljük, és tegyünk egy lépést a másik fél felé.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!