Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A bolygók támogató fényszöge garantálja a párkapcsolatod kiegyensúlyozottságát. A harmónia, a szeretet ott lesz a szívetekben, amit még a kisebb viták sem bolygatnak fel, legfeljebb megfűszerezhetnek. Azért a humorérzékedet is tartsd készenlétben!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A magánéletedben több izgalomra vágysz, örülnél, ha ismét felpezsdülhetne az életed. Ha még keresed a párodat, a szerelem bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen jók a kilátások. Persze, ehhez ki kell(ene) mozdulnod otthonról.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken a bolygók ma éppen annyi keserűséget hozhatnak, mint amennyi jó érzést. Rajtad is múlik, hogy melyikből lesz inkább több részed. Minél kedvesebb, vidámabb vagy, annál többet kapsz a jóságodból vissza is.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 13. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A magánéletben mutatnak konfliktust a bolygók. Talán úgy érzed, az utóbbi időben csak a te lelkesedésed és kitartásod tartotta össze a kapcsolatotokat. Ez azonban korántsem igaz: észre kellene venned azt is, hogy a párod mit tesz meg érted.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A munkahelyeden sok a pletyka, intrika, áskálódás. Ez pénteken okozhat kiélezett helyzeteket. Sok csalódástól kímélnéd meg magad, ha a háttérben maradnál, és nem folynál bele a vitákba. Inkább a hosszú távú tervekre koncentrálj.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Megbízhatóságod, kitartásod a munkában is nagyon értékesnek mutatkozik. Nem is csoda, ha rád bíznak valami különösen nagy precizitást és hozzáértést igénylő feladatot. Legyél büszke magadra, mert igazán kiérdemelted!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A csillagaid arra biztatnak, hogy pénteken mondd ki, amit gondolsz, érzel, amire vágysz! Nem jó, ha a kötelező mosolyotok kétséget, haragot, vagy panaszt takar. Inkább egy kis veszekedés legyen az ára az igazi békének!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Túlságosan karcos a humorod. A környezeted most nehezen tűri a kritikát, és a beszólásaidat. Jobb lenne, ha kicsit visszavennél a csípősségből, ha azt szeretnéd, hogy a párod továbbra is melletted álljon.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Jó érzéssel tölt el, ha elvégezhetsz egy olyan munkát, ami már réges régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen voltál belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélted. Jó végre letudni ezt a dolgot, pláne hétvége előtt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: sok szerencsét hoz ez az év a Tigrisnek

Ha a Tigris jegyében születtél, akkor idén biztosan nem lesz okod a panaszra: a kínai horoszkóp 2023 szerencsés sorsfordulatokat jelez!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken nagyon erős megérzések segítenek az utadon. Nagy változáson megy keresztül az életed. Még nem látod tisztán, hogy pontosan merrefelé visz a sorsod, de akármerre is indulsz, biztos lehetsz benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A párod most sok törődést igényel, ám a "befektetésed" megtérül: ha voltak is közöttetek viták, összezördülések az elmúlt időszakban, a párod most szinte vajpuhaságú, kenyérre lehet kenni. Végre meg tudtok egyezni a közös célokban.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te bizonyosságot keresel, és biztonságot egyben, ezért kerülöd a konfliktust. Pedig néha nem árt kiereszteni a gőzt, és legalábbis vitatkozni egy kicsit. Ezzel segítesz abban, hogy tisztázzátok a félreértéseket.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: boldogságot hoz ez az év a Bivalynak

Készülj, eljött a te időd: 2023 igazi boldogságot hoz a Bivalynak a kínai horoszkóp szerint! A Nyúl évében lassan, de biztosan jóra fordulnak a dolgok körülötted, és stabilizálódik az életed minden területe.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!