A holdvíz nem más, mint a telihold ereje által energetizált víz. Egyszerű, univerzálisan felhasználható holdvizet úgy készítünk, hogy egy üvegtálba vizet töltünk, amit telihold éjszakáján a szabad ég alá helyezünk. Azonban attól függően, hogy milyen célra kívánjuk használni, néhány extra alapanyagot is hozzáadhatunk , és azonnal egy különleges hatású holdvizet készíthetünk.

1. Gyógyító, egészségmegőrző, vitalizáló holdvíz

A sima vízzel- akár csapvízzel, ásványvízzel- félig megtöltött üvegtálba beledobunk 1- 2 darabka citromot, pár szeletke hámozott gyömbért. Egy kisebb ásványt helyezzünk majd a tálka mellé következő kövek közül: adventurin, ametiszt, malachit, hegyikristály vagy jáde.
A tálat átlátszó háztartási fóliával lefedve egész éjszakára helyezzük az ablakpárkányra vagy egy kerti asztalra, másnap leszűrve töltsük egy kannába a holdvizet.
2- 3 adagra osztva igyunk aznap a vízből a gyógyító, tisztító, vitalizáló hatás érdekében.

A holdvíz különleges erővel bír (fotó: Shutterstock)

2. Lélekharmonizáló, nyugtató holdvíz

A tál vízbe ezúttal friss vagy szárított levendulát, egy kis rúd vaníliát és néhány csepp szantálfaolajat tegyünk, a tál mellé éjszakára pedig a következő kövek közül egyet: rózsakvarc, ónix, hegyikristály vagy jáde. Másnap szűrjük le, és a következő módon használhatjuk a nyugtató holdvizet: párologtatóba helyezve vagy kádfürdőhöz a fürdővízünkbe öntve.

3. Szerelmi holdvíz

Érzelmi életünk helyreállításához, szívcsakránk erősítéséhez is készíthetünk speciális holdvizet a következő hozzávalókból: egy csipet fahéj, egy pár darabka narancs, egy stampedlinyi rum vagy konyak.
Ásványként a rózsakvarc vagy rodokrozit, esetleg hegyikristály ajánlott.
Ezt fogyaszthatjuk másnap érzelmileg serkentő italként, de illóolaj hozzáadásával kádfürdőhöz vagy mágikus masszázshoz is használhatjuk párunkkal.

Az iható holdvizeket 1 napon belül fogyasszuk el, az olajos-aromásított folyadékokat hosszabb ideig is felhasználhatjuk külsőleg, kedvünk szerint.

Hirdetés

Felhasználhatunk egyedi, ízlésünknek megfelelő alapanyagokat is speciális holdvizek készítéséhez, de mindig ügyeljünk arra, hogy a célnak megfelelő ásvány kerüljön a tál mellé éjszakára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!