A következőkben kifejezetten egyedülállók, társra vágyók számára egy olyan mágikus asztaldísz készítését mutatjuk meg, mely nemcsak lakásunk színes, őszi dekorációjaként szolgál, hanem egyfajta talizmánként is funkcionál.

Mindössze néhány hozzávalóra lesz szükségünk, melyet könnyedén beszerezhetünk:

• 1 db piros és 1 db rózsaszín asztali gyertyára, 2 mécsestartóra , gyufára vagy öngyújtóra
• 1 csomag szárított, illatos potpourrira vagy szárított virágszirmokra- piros, narancssárga, rózsaszínes vagy lilás árnyalatban
• Egy köteg piros fonálra
• 1 nagyobb vagy néhány kisebb rózsakvarc ásványra
• 2 friss almamagra és egy vágókésre
• Egy olyan gyűrűre, melyet régebb óta hordunk vagy birtoklunk, de semmilyen formában nem kötődik régi párkapcsolatainkhoz.
• Egy fa- vagy üvegtálra a dekoráció alapjaként
• 1 ollóra

Készítsd el ezt az asztaldíszt teliholdkor, és benvonzhatod a szerelmet! (fotó: Shutterstock)

Az előkészületek

Miután az összes hozzávalót összeszedtük és az asztalra tettük, lelkileg pedig nyugodtnak és ellazultnak érezzük magunkat, helyezkedjünk el kényelmesen az asztal mellett egy székre ülve.

A fa- vagy üvegtálra helyezzünk két kis mécsestartót, az egyikbe tegyük a piros, a másikba a rózsaszín gyertyát. Ügyeljünk arra, hogy a gyertyák maximum 5 cm- re legyenek egymástól. Ezek körül ízlésesen szórjuk szét a színes potpourrit vagy virágszirmokat úgy, hogy a teljes tálat elfedje.
A nagyobb rózsakvarcot helyezzük nagyjából a két gyertya közé, ha több apróbbat használunk, azt szintén szórjuk szét a tálon.

Vágjunk le a piros fonálgombolyagból egy 30-40 cm-es darabot. Vegyük elő a fenti szempontok alapján kiválasztott gyűrűt és fűzzük fel a levágott fonálra, majd ezzel a szállal tekerjük körbe a két gyertyát úgy, mintha lágyan össze kívánnánk kötözni őket- a gyűrű természetesen maradjon rajta a fonálon. Mindezt a gyertya alsó részénél tegyük, nehogy lángra kapjon a fonál a kanóc meggyújtása után.

Ha mindezekkel végeztünk, vágjuk ketté az almát, és szedjük ki két magját. A magokat tegyük magunk elé, majd gyújtsuk meg a két gyertyát. Ezt követően vegyük kezünkbe a két almamagot, és egy ideig csendben figyeljük a gyertyák lángját.


    

Ez is érdekelhet

Erre a 3 csillagjegyre van a legerősebb hatással a telihold és részleges holdfogyatkozás

A szerdai Halak telihold és részleges holdfogyatkozás erőteljesen érint mindenkit, de erre a 3 csillagjegyre most különösen nagy hatással lesz.

Tovább olvasom

A varázsige

Ha kellőképpen átszellemültünk, már csak egy varázsige elmondására lesz szükségünk, melyet az almamagok gyertyatartókba helyezése közben kántálunk - az egyik almamag a piros, a másik a rózsaszín gyertya tartótálkájába kerüljön.

Következzen hát a mágikus bevonzó varázsige:
"E két almamagtól gyertyáim lobogjanak oly fényes lánggal, ahogy szívem fog nemsoká szerelmedtől felhevült vággyal"

Néhány percig időzzünk még az égő gyertyák mellett, és harapjunk bele az alma egyik felébe. Vizualizáljuk, milyen érzést kelt bennünk, mikor teljes szívvel átéljük a kölcsönös szerelmet.

A rituálé után, egészen újholdig akár minden nap meggyújthatjuk mágikus asztaldíszünk gyertyáit, így erősíthetjük célunkra fókuszálva a bevonzást. Legkésőbb újholdkor azonban bontsuk le az egészet, a gyűrűt pedig a kívánt partner eljöveteléig hordjuk a kezünkön.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!