A tibeti buddhisták legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy a Nagy Buddha napoknak nevezik, amelyekből négyet tartanak számon és ünnepelnek meg. Ezek a különleges erejű napok minden évben más és más napokra esnek, ugyanis azokat a Hold járása alapján számolják.

Tegyél jót, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál - ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra, amikor a gondolatok és cselekedetek ereje is tízmilliószor erővel hat!

Március 7: az év első tízmilliószoros napja (fotó: Shutterstock)

Vonzzd be a jót az életedbe!

A dharmacsakra napokon az a legfontosabb, hogy a jóra, a szépre koncentrálj, és megnyisd a szíved a pozitív változások előtt. Ehhez persze hit kell, és bizalom az égi gondviselésben. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: minden próbatétel, akadály azt szolgálja, hogy fejlődni tudj, és kikristályosodjon a személyiséged. Légy segítségére a világnak, a környezetednek, hogy aztán a pozitív energiák visszaáramoljanak rád, immár megsokszorozva.

Tegyük a mai napot ünneppé!

A tízmilliószoros napokon ünneplünk, ezért tekinthetjük a mai napot is ünnepnapnak, amikor megnyitjuk a szívünket, pozitívan gondolkodunk, érzünk és cselekszünk, szeretettel tekintünk a többi élőlényre, és persze magunkra is jó szívvel gondolunk. A legapróbb pozitív cselekedet, érzelem és gondolat is nagyon sokat jelenthet mindenkinek, és persze a Földnek, mint bolygónak is.

Érdemes az egészségre, a teljességre gondolni, a jólétre, és mindarra, amit meg szeretnénk valósítani a közelebbi és távolabbi jövőben. Minél többen cselekszünk jót, annál több pozitív energia árad a világba. S erre most különösen nagy szüksége van mindenkinek.

Hirdetés

Próbáljuk meg a körülmények ellenére is elengedni a feszültséget, törekedjünk a nyugalomra, a békére, a lelki harmóniára. Öleljük meg szeretteinket minél többször, és mondjuk el nekik, mit jelentenek számunkra. A tízmilliószoros napok legfőbb ereje ebben rejlik.

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2023-ban: a legfontosabb tudnivalók

Tegyél jót, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál - ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra, azaz a buddhizmus szent ünnepeire, amikor a gondolatok és cselekedetek ereje is tízmilliószor erővel hat! Összegyűjtöttük, mikor lesznek a tízmilliószoros napok 2023-ban. Természetesen az egyes napokról külön cikkekkel is jelentkezünk majd.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!