Szökőévben a február 24 a szökőnap. Ráadásul ezen a napon, szombaton 13:32-kor a Hold szembekerül a Nappal, vagyis telihold is lesz. Az év első teremtő, tízmilliószoros napja is erre a dátumra esik. A tízmilliószoros napok Buddha szent ünnepei, amikor a tibetiek hite szerint minden gondolat, cselekedet, szándék tízmilliószoros erővel hat. Valódi csodatévő napok ezek, ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót.

Február 24. az év első tízmilliószoros napja (fotó: Shutterstock)

Visszaszáll rád a jó, amit másokért teszel

Ez az első tízmilliószoros nap a Chötrül Düchen, a Csodák, illetve a vajmécsesek ünnepe. Ilyenkor vajból készült mécseseket, apró gyertyákat gyújtanak, és Buddha csodatévő tetteit idézik fel. A dharmacsakra napokon az a legfontosabb, hogy a jóra, a szépre koncentrálj, és megnyisd a szíved a pozitív változások előtt. Ehhez persze hit kell, és bizalom az égi gondviselésben. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: minden próbatétel, akadály azt szolgálja, hogy fejlődni tudj, és kikristályosodjon a személyiséged. Légy segítségére a világnak, a környezetednek, hogy aztán a pozitív energiák visszaáramoljanak rád, immár megsokszorozva.

S mi mindenre érdemes figyelni ezeken a különleges, teremtő napokon?

  • A spirituális gyakorlatok végzése javasolt.
  • Hirdetés
  • Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben.
  • Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, mondd ki hangosan, hogy elengedd őket!
  • Problémáid, gondjaid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
  • Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!
  • Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
  • Lásd, hogy az emberek világbékét ünnepelik!

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!