Kos

Nagyon sok minden vár rád az előtted álló hónapban, hiszen most a Vénusz és a Jupiter is a te jegyedben jár. És egyre inkább felgyorsulnak majd az események. A horoszkóp szerint hamarosan te magad is megtapasztalhatod mindezt. Készülj fel a legjobbakra! Igazán népszerű vagy, ami a munkában és a magánéletben is a legnagyobb eredményekhez vezet. Bármi, amit kitűztél magad elé, most sikerülni fog a Kos Jupiterrel!

Ennek a 3 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik márciusban (fotó: Shutterstock)

Nyilas

Vénusz-Jupiter együttállás hoz csodás fordulatokat számodra mostanában. A Jupiter, ami a te bolygód, szintén tűz elemű jegyben, a Kosban jár, ami hatalmas tetterőt és energiát ad neked. Igazán nyitott és optimista időszak veszi kezdetét, amikor nagy változásoknak örülhetsz, amelyek pozitívan érintik az életed minden területét, és felébresztik benned a kreativitást és az életkedvet.

Halak

Közel 30 év után március 7-én Szaturnusz újból belép a Halakba, és sorsszerű eseményeket hoz neked. Új időszámítás veszi kezdetét az életedben. Új feladatokat kapsz az égiektől, és tudnod kell, hogy te már megértél ezekre a feladatokra, és nyugodt szívvel rábízhatod magad a sorsra.

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!