Az 528 Herz- es hangfrekvenciát Dr. Leonard Horowitz hosszasan tanulmányozta, és kutatásai alapján szinte csodatévő hullámhossznak nevezte. Ezen kívül rendkívüli gyógyító hatást gyakorol testünkre, a kutatások szerint akár a sérült DNS kijavítására is képes.

A szeretet energiája önmagában is az egyik legpozitívabb rezgés, amely átvarázsolhatja életünket. Azonban a szeretet egyfajta mágnesként működik, és ahhoz, hogy a befogadására és átadására képesek legyünk, előbb magunkban kell felidéznünk és felerősítenünk ezt az érzést.

528 Herz - a szeretet frekvenciája (fotó: Shutterstock)

Sajnos korunk népbetegsége a szeretethiány, legtöbben úgy érzik, ebből a rendkívüli érzésből jóval kevesebbet kapnak, mint amennyire szükségük lenne. Ebben lehet nagy segítségünkre az 528 Herz-es zenei frekvenciával végzett meditáció.

Hogyan végezzük a meditációt?

Szerencsére online számtalan 528 Herz- es zenei anyag elérhető, ezek közül bátran válogathatunk.
Nagyon fontos, hogy egyszeri alkalom semmiképpen sem elegendő a pozitív változáshoz, hetente többször érdemes a harmonizációs gyakorlatok elvégzése.
Helyezkedjünk a számunkra legkényelmesebb pozícióba, ez lehet törökülés , vagy félig- illetve teljesen fekvő testtartás.

Indítsuk el a zenét, használjunk fülhallgatót a külső zajok kizárása és a tisztább hangélmény érdekében.
Miután relaxációs állapotba kerültünk, idézzük fel azokat az emlékeinket, melyben a szeretet- szerelem érzését a legintenzívebben átéltük. Hagyjuk, hogy ez a csodálatos érzés teljes egészében átjárja a testünket, és miután minden porcikánkban érezzük a szeretet energiáját, vizualizáljunk fehér fényt , mely testünkből kiáradva körülölel bennünket.

Hirdetés

Ha teljes odaadással és önátadással végezzük a gyakorlatokat, már 2-3 hét elteltével is csodálatos eredményeket tapasztalhatunk. Rezgésszintünk és személyes kisugárzásunk megnő, testileg- lelkileg kiegyensúlyozottabbnak érezzük majd magunkat, és a szeretet erejével újra képessé válhatunk átvarázsolni életünket, mely a környezetünkre is pozitív hatást fog gyakorolni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!