1. Madártollak, illetve a madarak viselkedése

Ha váratlanul madártoll hullik elénk, mindig pozitív, áldást hozó jelnek tekintendő azzal kapcsolatban, ami a szívünk mélyén a leginkább foglalkoztat bennünket. Amennyiben döntéshelyzetben vagyunk, a madártoll a lelkünk igaz valóját szimbolizálja, kövessük szívünk szavát!

Ha több alkalommal galambpárt látunk, ez szerencsés ómen párkapcsolati, szerelmi téren. Zavart, frusztrálóan viselkedő madarak káoszra utalnak az érzelmi életünkben, és bonyodalmakat jelezhetnek előre. Attól függő az üzenet pozitív vagy negatív jellege, hogy a madarak látványa vagy viselkedése milyen érzelmet vált ki belőlünk.

Így üzennek nekünk az angyalok! (fotó: Shutterstock)

2. Zene

Gyakran kapunk égi üzenetet a rádión keresztül, legyen szó egy dalszövegről, vagy érzelmeket, emlékeket felidéző dalról. Ha egy kedvenc dalunk csendül fel, ez legtöbbször kedvező jel. Ha döntéshelyzetben vagyunk, vagy a helyes utat keressük, figyeljünk oda a dalok szövegére és hangulatára!

3. Reklámok, hirdetések

Akár az online felületen, akár közlekedés, séta közben figyelünk fel valamilyen reklámra, hirdetésre, ez gyakran angyali visszacsatolás kérdéseinkre.
Az égiek ezzel próbálnak új utat mutatni, ráébreszthetnek arra, hogy a vágyott céljaink nem feltétlenül helyesek, és érdemes lehet új irányvonalak felé indulnunk.

4. Illatokba zárt érzések

A bevásárlóközpontban mellettünk elsétáló idegen parfümjének különleges illatcsíkja, a szabad levegőn beszippantott virágillat gyakran hordoz üzenetet azáltal, hogy az illat milyen érzelmeket, emlékeket vált ki belőlünk.
Ugyanez vonatkozik a hirtelen felbukkanó szagokra, illatokra, melyek számunkra ismeretlen forrásból származnak. Az érzelmeinkre kellemesen ható illatok pozitív jelnek tekintendőek, a kellemetlen szagok figyelmeztetést hordoznak- rossz erő vagy helytelen motiváció állhat a háttérben.

Hirdetés

5. Számok

Az angyali kommunikáció egyik legfontosabb eszköze a számok általi jelzés. Ha születési dátumunk, vagy életünkben fontos szerepet játszó számok villannak fel, ez támogató, védelmező ómen.
A számsorok is égi áldásra utalhatnak, pláne, ha szimmetrikusak. Az általános numerológia segíthet elemezni az üzenetet, és mindenképpen figyeljünk oda, ha több egymást követő alkalommal ugyanazok a számok, számkombinációk kerülnek a szemünk elé.

6. Fények, hőmérsékletváltozás

Apró, mozgó kis fénypontok a szabadban, vagy hirtelen az arcunkra vetülő fénysugár angyali jelenlétre és segítségre utal. Ha hirtelen besötétedik egy pillanat alatt felhőssé váló égbolt miatt, az figyelmeztetést hordoz aktuális gondolatainkkal, érzelmeinkkel kapcsolatban.
A gyors hőmérsékletváltozás és a hirtelen meleg-hideg hőérzékelés pozitív-negatív visszajelzésként értelmezhető.

7. Találkozás és beszélgetés " üzenethozó" személyekkel

Váratlan találkozások, összefutások régi ismerősökkel, vagy új ismeretségek, melyek éppen abban az ügyben hoznak fontos információt, amely bennünket foglalkoztat. Figyeljünk oda a burkolt üzenetekre is, mert lehet, hogy az aktuálisan jelentéktelennek gondolt szavak később nagyon is értelmet nyernek.

Ez is érdekelhet

Áprilisi angyalhoroszkóp: ezt üzeni az őrangyalod erre a hónapra

Az angyalok erős és szeretetteljes mennybéli lények, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni az embereknek. Amikor behívod az őrangyalodat, hogy segédkezzen neked életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!