A Bika energiája az értékeinkhez, az önértékelésünkhöz, a biztonságérzetünkhöz kapcsolódik. Itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, milyen változtatásokat vagy kiigazításokat kell végrehajtanod, hogy nagyobb biztonságban érezd magad a világban. Milyen értékekhez kötődsz még mindig erősen? Mi az, amit el kell engedned, mert már meghaladtad, és már nem szolgálja a fejlődésed?

A Bika telihold mély felismeréseket hoz (fotó: Shutterstock)

A telihold és a részleges holdfogyatkozás hatására olyan meghatározó változások mehetnek most bennünk végbe, amelyek segítenek a tovább lépésben, az elengedésben. Próbáljunk egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találjuk szembe magunkat, újból és újból… Lehetőséget kapunk ezeknek a mintáknak az átírására! A párkapcsolati sérelmeinket, fájdalmainkat is átdolgozhatjuk.

Erre a 4 csillagjegyre különösen erősen hat

Természetesen mindannyiunkra hat az október 28-án beteljesedő telihold, de a Bika, az Oroszlán, a Vízöntő és a Skorpió érzi a legintenzívebben az átalakító erejét. Ha ezeknek a csillagjegyeknek az egyikében születtél, vagy az aszcendensed, illetve a Holdad esik ezen jegyekbe, akkor a következőkre érdemes fokozottan figyelned.

  • Mozogj, sportolj, túrázz, sétálj: mindegy, hogy mivel, de csatornázd az energiáidat pozitív módon! A telihold hatalmas energialöketet ad neked, de ez konfliktusokat eredményezhet, ha nem vezeted le.
  • Hirdetés
  • Fürdőzz, ejtőzz a kádban hosszasan a telihold estéjén. Nemcsak a tested, a lelked is ellazul majd. A víz, a meleg növeli a biztonságérzetedet, rituális szertartásként elősegíti a megtisztulást.
  • Ami a lelkieket illeti: ez a sérelmek elengedésének és a megbocsájtásnak az ideje. Elsősorban arra figyelj, hogy szeresd önmagadat, és ha hibáztál korábban, azt is igyekezz a helyére tenni, és elengedni.

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. október 28-29.: őrületes feszültséget jeleznek az égi folyamatok

Nagyon ritka, hogy 2 nap alatt 5 bolygószembenállás legyen az égen. Ezek iszonyatos feszültséget generálnak. És ezt az egészet tetézi be a szobati telihold és részleges holdfogyatkozás. Legyünk nagyon óvatosak! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!