Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán a Halak telihold és részleges holdfogyatkozás a te idegeidet is megviselheti. Valószínűleg robbanásközeli a hangulatod egész nap. Most minden jól jön, ami biztonsági szelepként működhet: az aktív mozgással például levezetheted a stresszt.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Próbálj ma egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találod szembe magad. Most fontos felismeréseid lehetnek, hogy hogyan tudod ezeket átírni. Jót tesz ma a relaxáció minden formája.

Bika havi horoszkóp

Szerdán telihold és részleges holdfogyatkozás lesz (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán feszült lehetsz, ami annak is a jele, hogy a mély átalakulások zajlanak benned. Próbálj ellazulni! Érdemes ma tenni egy nagy sétát, vagy elmenni futni, még jobb, ha úszni, mert víz-elemű jegyben van telihold.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán a Halak telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagálj. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán úgy érezheted, hogy időzített bombán ülsz. A telihold és részleges holdfogyatkozás családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jeleznek. Őrizd meg a higgadtságodat, és tudd, senki sem miattad tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te a racionalitás embere vagy, de szerdán sajnos meg kell küzdened az érzelmekkel, csak utána célozhatod meg az emberek értelmét. A munkahelyeden sem lesz könnyű dolgod. Győzködés helyett hagyd az időre a dolgot!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. szeptember 16-22.: Nehéz napok várnak ránk

A szerdai Halak telihold alaposan felkavarja a hangulatot ezen a héten. Több más nehéz helyzetet is jeleznek a bolygók. Szerencsére a horoszkóp segítségével előre felkészülhetsz minden eshetőségre.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma komoly konfliktusoknak, vitáknak vagy szem- és fültanúja. Maradj ki ezekből! Akkor is, ha látod a megoldást! Meg kell várnod, hogy a segítségedet és/vagy a véleményedet kérjék. Különben a végén még téged hibáztatna egyik vagy másik fél.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán víz-elemű jegyben, a Halakban jön létre a telihold. Ez mély érzéseket hoz elő, olyan félelmeket is, amiket épp az ideje leküzdeni. Gondold végig, hogyan tudnád átírni ezeket? Most olyan felismeréseid lesznek, amik ebben segítenek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A nehéz égi folyamatok próbára tesznek téged (is). Arra ügyelj, hogy mit és hogyan mondasz ki. Most mindenki érzékenyebb és sértődékenyebb, így a megjegyzéseid szerdán komoly károkat tudnak okozni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. szeptember 16-22.: a részleges holdfogyatkozás hiperérzékennyé tesz

Szerda hajnalban részleges holdfogyatkozás lesz, s mivel a Hold a Halak jegyében jár akkor, ezért mindenkit hiperérzékennyé tesz. S mi minden vár a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán a Halak telihold és részleges holdfogyatkozás feszültséget jelez. Ugyanakkor most olyan érzéseket hozhat elő, amiket esélyed lesz kicsit átírni, feldolgozni, vagy éppen elengedni. Ma beszélgess egy bizalmas emberrel a téged foglalkoztató kérdésekről.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán nagyon jól jön, hogy te képes vagy objektíven szemlélni a dolgokat. Most ugyanis olyan hatások érnek, amikor szükséges a józanság. A Halak telihold és részleges holdfogyatkozás lelkileg kibillenthet téged és másokat is az egyensúlyukból. Holnap már oldódik ez a hatás!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A te jegyedben van telihold és részleges holdfogyatkozás. Ez erőteljesen megviselhet. Próbálj meg pihenni, és főleg valami olyat csinálni, ami örömet okoz, feltölt. Kis dolgokra gondolj! És főleg: tudatosítsd magadban, hogy holnapra már oldódik ez a hatás.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!