Nevének jelentése: az irányító Isten

Veuliah a bőség és tisztességgel megszerzett vagyon angyala. A siker és jólét megteremtésében segít, vállalkozók és a szorgalmasan dolgozók támogatója.
A Szerencse angyalának is nevezik, ugyanakkor sosem a vakszerencse által.
Segít kifejlesztenünk magunkban azokat a tulajdonságokat, melyek nélkülözhetetlenek a szerencse bevonzásához és a kedvező helyzetek felismeréséhez: bátorság, motiváció és lelkesedés.

Nem csak az anyagi, hanem a lelki bőség elősegítője is. Az Ő támogatását kérhetjük , ha szeretnénk megszabadulni korlátozó hiedelmeinktől és félelemből fakadó destruktív gondolatainktól.
A pozitív, építő jellegű imagináció angyala, kinek segítségével a negatív beidegződések csökkennek, és rossz tapasztalatainkon felülkerekedve , képességeinkben bízva indulhatunk egy szebb, örömtelibb jövőkép felé.

Veuliah a Bőség és a Szerencse angyala (fotó: Shutterstock)

Megérteni a karma lényegét

Ahhoz, hogy megkaphassuk az élettől, amire valóban méltóak vagyunk, meg kell tanulnunk feltételektől és elvárásoktól mentesen adnunk is.
Képességeinkhez és lehetőségeinkhez mérten osszuk meg másokkal anyagi és lelki javainkat, ez az alapja az egészséges adok-kapok egyensúlynak.

Veuliah segít megérteni a karma lényegét: " Ki mint vet, úgy arat".
Bár a szerencse angyalaként hozzásegíthet bennünket az anyagi jóléthez, egyben arra is figyelmeztet, hogy a pénz csupán egy eszköz- jó és alantos célokra egyaránt felhasználhatjuk. Hasznos és magasztos eszközzé csak akkor válik, ha megfelelő értékrendet képviselve, az adás és befogadás egyensúlyára törekszünk mindenek felett.

Tehetőssé válni azt jelenti: már módunkban áll másokért is tenni. Veuliah alapelve: "Adj, és megadatik!"
Nem csupán anyagi, hanem szellemi síkon is erre buzdít bennünket.

Hirdetés

Lelkesítsük, motiváljuk az embereket az életünk során megszerzett tapasztalatokkal és információkkal- sokszor nem is sejtjük, milyen sorsfordító jelentőséggel bírhat, ha valakit szeretetteljesen bátorítunk. Segítsük az anyagilag- szellemileg hátrányosabb helyzetben lévőket, számukra megváltást jelenthet a támogatásunk.

Veuliah őrangyalhoz imádkozhatunk, ha úgy érezzük, helytelen cselekedetek sorozatával rossz karmát hoztunk létre.

Ha magatartásunkon és értékrendünkön módosítunk, sorsunk is jobb irányba fordul. A rossz karmát azonban a felismeréseken túl a cselekedeteink megváltoztatása képes csak feloldani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!