Nevének jelentése: az Örökkévaló Isten

Yelahiah a küzdelem, türelem és állhatatosság őrangyala.
Legyen szó fizikai vagy lelki küzdelemről, erőt ad nehéz helyzetekben, melyek kitartást és bátorságot kívánnak meg tőlünk.

Yelahiah ráébreszt bennünket valódi erőnkre, és segít a sötét energiák elleni védekezésben.
Számtalan olyan helyzet adódhat, ahol úgy érezzük, túlerővel állunk szemben , és nehéz megőriznünk valódi lényünket a negatív behatásoktól.

Segítségével könnyebben láthatjuk, mi a helyes és helytelen cselekvés, illetve képessé válunk sorsunk elfogadására, mégha az hatalmas küzdelemnek tűnik is.
Sokan több és nehezebb életfeladattal születnek, Yelahiah segít a problémák megoldásához szükséges lelki erőt megszerezni és megőrizni.

Ez az angyal vigyáz ránk október 29 és november 2 között

Hozzá fohászkodhatunk, ha szeretnénk megérteni sorsunk ok-okozati összefüggéseit, és támogatást szeretnénk kérni nehéz földi küldetésünk teljesítéséhez.
A tanulók, céljaikért keményen dolgozók őrangyala is, védelmezi mindazokat, akik szorgalmasan küzdenek terveik megvalósításáért.

Nagyobb tudatosság

Bátorságot és egészséges önbecsülést ad, felébreszti öntudatunkat és az érvényesülésre irányuló képességeinket.

Hirdetés

Yelahiah segít a konfliktusok elsimításában, de megvéd a túlzottan megalázkodó és behódoló viselkedéstől. Rávilágíthat arra, hogy bizonyos " csatákat" éppen azért veszítettünk el, mert nem álltunk ki kellőképpen önmagunkért, és a vereségtől való félelmünk miatt feladtuk a harcot.

Nagyobb tudatosságra és a helyzetek komplex szemléletére buzdít minket, fel kell ismernünk túlzott gyengeségünket korábbi kudarcaink hátterében.
Az erő birtoklása azonban sosem válhat erőszakká, Yelahiah az egészséges önvédelem és önérvényesítés támogatója.

Megóv minket a hamis tanoktól és az hatalomvágyból cselekvő vezetőktől. Felhívja a figyelmünket arra, milyen károkat okozhatunk önmagunknak, ha pillanatnyi örömökért, látszólagos győzelemért a lelkünket kell " eladnunk" .

Arra buzdít, hogy ne állítsuk magunkat áldozati szerepkörbe - ha úgy érezzük, egy helyzet vagy kapcsolat méltatlan számunkra, képviseljük és védjük meg saját határainkat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!