Nevének jelentése: Isten, ki mindennek éltetője

Sehaliah az életerő és túlélés szimbóluma. Elsősorban a kimért és tisztességre törekvő embereket támogatja, akik nem a felszínes eredményekre és látszatéletre vágyódnak. Segít azoknak, akik a valós és mély emberi értékeket tartják fontosnak, legyőzve az egó és hatalomvágy negatív aspektusait.
Tisztaságra, önismeretre és folyamatos lelki fejlődésre buzdít, különleges testi és szellemi erőt kölcsönöz azoknak, akik a nehezebb, de üdvösebb utat választják.

Fotó: Shutterstock

Segítségéért fohászkodhatnak mindazok, akik földi gyarlóságuktól, hiúságuktól szeretnének megszabadulni, és legyőzve sötét oldalukat egy lelkileg igazán tartalmas, minőségi életre vágyódnak.
A tiszta és érdektől mentes motivációkat támogatja, komolyabb betegségekből is meggyógyíthatja azokat, akik megértik problémáik lelki hátterét, és képesek a változásra. Lelkesedést, igaz hitet és mérhetetlen fizikai-lelki erőt adhat küzdelmes időszakokban.

Azoknak, akik szeretnének tudatosabban élni, Sehaliah megmutathatja a helyes cselekvési irányt, és rávilágíthat a mélyebb összefüggésekre.

A hosszú élet angyala

Sehaliah a hosszú élet angyala is. Fontos azonban, hogy földi tapasztalatainkat folyamatos lelki fejlődés jellemezze, így érhetjük el az időskori bölcsességet.

Az elakadt fejlődési folyamatoknak lendületet ad, felébreszti a bennünk szunnyadó életerőt a legkilátástalanabb helyzetekben is.

Hirdetés

Akik elvesztették a hitüket önmagukban vagy az emberekben, Sehaliah-hoz imádkozva átlendülhetnek a holtponton, és új célokat, reményteljes jövőképet vizualizálhatnak általa.
Elhúzódó gyógyulási folyamatokban Ő segít a küzdelemhez szükséges erőt megszerezni, a testi- lelki egyensúly visszaállítása is Sehaliah feladata.

Egyensúly és mértékletesség, egészséges önkontroll minden téren- akár bizonyos dolgok hiányától vagy éppen azok túltengésétől szenvedünk, a szélsőségektől mentes élet kialakítását támogatja.
Megvéd bennünket a nem kívánatos közegtől, mely eltéríthet kitűzött céljainktól és valós küldetésünktől.
Sehaliah őrangyal segíthet védekezni a természeti csapások ellen is: földrengések, pusztító viharok, vulkánkitörések és egyéb természeti katasztrófák idején Őt hívhatjuk patrónusnak.

Ez is érdekelhet

2023. november 4.: az év utolsó tízmilliószoros napja

A tibeti buddhisták legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy a Nagy Buddha napoknak nevezik, amelyekből négyet tartanak számon. Ezek a különleges erejű napokon a gondolatok, cselekedetek ereje tízmilliószoros erővel hat. November 4-ére esik a 2023-as év utolsó tízmilliószoros, teremtő napja.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!