Az angyalok fáradhatatlanul kísérnek földi utad során, csak kérd őket, fejezd ki céljaidat, vágyaidat, hogy segíthessenek a megvalósulásban. Gyakran üzennek jeleken keresztül, a különös egybeesések, erős sugallatok, intuíciók mind tőlük származnak.

A legtöbb ilyen üzenet fizikai és érzelmi érzékszerveiden keresztül érkezik, mivel a tested rendkívül érzékeny a finom energiákra. Időnként talán nem érted az érzéseidet, de azok mégis mindig pontos, alapvető bölcsességet hordoznak.

Ezt üzenik az angyalok erre a hétre (fotó: Shutterstock)

Ezen a héten is üzennek neked, arra kérnek, hogy láss át a tévedéseken, hibákon, és csak a valódi, tiszta szeretetet lásd meg az emberekben, és önmagadban. Ha a szeretetre fókuszálsz, akkor eltűnik az életedből az, ami szeretet nélküli. Bocsáss meg annak, aki vétett ellened, hidd el, ettől meg fogsz könnyebbülni. Ez jelenti számodra a valódi áldást.

Az angyalok azt is üzenik neked, hogy biztonságban érezheted magad. Az égiek kísérik minden léptedet, és segítségedre vannak, ha akadályokkal szembesülsz, és segít megválaszolni azokat a kérdéseidet is, amelyekre korábban nem találtad a választ.

A szívedben változás történik mostanában, ami pozitív irányba tereli az életedet. A vonzás törvénye működik az életedben, és bevonzod az új lehetőségeket a boldogságra. Az őrangyalod arra is kér, hogy minden az életedbe belépő ismeretlent fogadj nyitott szívvel - lehet, hogy ő lesz a titkos jótevőd.

Hirdetés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!