Ezen a héten is fontos üzenetet közvetítenek számunkra az angyalok. Az égi segítők tanítása szerint ha felismerjük nehézségeink, problémáink valódi értelmét, tanítását, akkor elindulhatunk a boldogság felé vezető úton. Ha nemcsak robotpilóta üzemmódban vesszük az újabb és újabb kanyarokat, hanem lelassítunk, és megállunk picit, értékes felismeréseink lehetnek a hét angyali üzenete szerint. Megérthetjük, hogy miért éppen azokat a nehézségeket, akadályokat hozza elénk az élet, amikkel a jelenben küzdünk.

A hét angyali üzenete (fotó: Shutterstock)

Mi a rejtett értelme a helyzetnek?

Az őrangyalunk arra kér: tegyük fel magunknak a kérdést: vajon mire akar rámutatni az adott helyzet? Mi az, amit én tanulhatok belőle? Ne hagyjuk, hogy a fókuszunkat elvigye a külvilág. Nem az az érdekes, hogy a másik miért teszi, amit tesz, nekünk kizárólag a saját válaszainkat kell meglelni, hogy mi miért úgy reagálunk, ahogy, vagy miért úgy döntünk, cselekszünk, ahogy.

Belülről változunk

Az angyalok üzenete szerint felszabadíthatjuk magunkat a hibás sémák, folyton vissza-visszatérő szituációk körforgása alól. Ez persze nem azt jelenti, hogy később ne lennének problémáink: azt viszont igen, hogy ha megtanuljuk magasabb perspektívából szemlélni az életet, akkor a nagyobb látószögből megérthetjük az addig rejtett összefüggéseket, és ezzel az alapvető hozzáállásunk is változik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!