Az angyalok üzenete szerint a belső iránytűnk az, ami megmutatja a helyes utat. Viszont túl sok a zaj, az információ, ami eltereli a figyelmünket, és ami miatt nem halljuk meg a lélek hangját. Így a sok információ csupán összezavar, nem pedig választási lehetőséget kínál. Ezért a hét angyali üzenete szerint az a legfontosabb, hogy megteremtsük a csendet magunk körül, és a belső bölcsességünkre fókuszáljunk.

A hét angyali üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy a belső hangra hallgassunk (fotó: Shutterstock)

A tiszta szív mantrája

Mondd el magadnak a mantrát: "Az elmém csendes, a tudatom nyugodt, a szívem tiszta." Hagyd, hogy lélekben eltávolodj a napi rohanástól. Képzeld is el, lásd magad kívülről, ahogy megnyugszol, megpihensz. Azt is érezni fogod, miként halkulnak el körülötted a külvilág zajai. Tudatosítsd magadban, hogy ezekkel nincs dolgod. Itt és most vagy jelen.

Az angyalok jelenlétét is tudatosítsd magadban. Képzeld el, ahogy körbevesznek láthatatlan védőburokkal. Ez az aurád.

Így dönts a szíved szerint

Figyeld meg, hogy egy döntési helyzetben milyen érzésekkel jár, ha az egyik utat követed? És milyen érzést okoz, ha képzeletben a másikat járod be? Melyik okoz több jó érzést, nyugalmat?

A helyes választás az, ami belső békével tölt el. Az angyalok jelenléte megvilágítja fénnyel a jövődet, és ennél a fénynél már tisztán láthatod, mit kell követned. Ha lélek hangját követed, akkor mindig a lelkiismereted szerint cselekszel, és az angyalok áldással kísérik az utadat.

Hirdetés

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!