A hét angyali üzenete szerint nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazd meg, amire vágysz, és jó érzésekkel kapcsoljuk össze a kéréseinket. Gondold végig és határozd meg pontosan, mi az, amiben hiányt szenvedsz, mi az, amiben segítségre van szükséged. A legjobb, ha el is képzeled, hogy már a tiéd, és felidézed a hálát, amit emiatt érzel. Ezzel tudod segíteni a jó energiák áramlását feléd.

Azt üzenik az angyalok a héten, hogy bízz magadban, mindenki jó valamiben! (fotó: Shutterstock)

Ami azonban a legfontosabb, és nem csak ezen a héten, hanem általában is: bízz egy picit jobban magadban, erősebb vagy, mint gondolnád. Ha a hiányosságaidra, gyengeségeidre koncentrálsz, akkor egy idő után már nem fogod elhinni, hogy megérdemled a boldogságot. Pedig tudnod kell, hogy azt nem kell kiérdemelned, az mindenkinek csakúgy jár. Higgy benne, hogy ha egy valami nem is sikerül, helyette ad majd új lehetőségeket az élet, amik összejönnek, és amikben megmutathatod magad. Mindenki jó valamiben!

Akkor tudod meglátni a csodát a világban, ha meglátod saját magadban is. Ne feledd, hogy minden egy, és amit magunkban hordozunk, azt sugározzuk kifelé is. Érdemes tehát tudatosítani magadban, milyen jó ember is vagy, és mennyi szeretet van benned.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!