KOS

Minden adott ahhoz, hogy ezt a hétvégédet felszabadultan töltsd. A hangulatodnak és a közérzetednek is jót tenne, ha minél többet lennél a szabadban. A friss levegő és a szél kifúj belőled minden feszültséget. Csak annyi a dolgod, hogy melegen öltözz fel.

BIKA

Lehet, hogy megérné munkát vállalnod erre a hétvégére. A bolygók szerint hosszú távon éri meg. Olyan tapasztalatokra és kapcsolatokra tehetsz szert, ami nem sokkal később jól fog jönni. Ha ügyesen szervezed, emellett fog jutni időd kikapcsolódásra is.

IKREK

Ez a te hétvégéd lesz. Magad mögött hagyhatod a heti gondokat. Most minden korábbinál fontosabb, hogy olyan programot találj magadnak, ami teljes figyelmedet leköti, ezáltal kikapcsol. Ez lehet hobbi, barátokkal töltött idő, sütés, sport, stb.

RÁK

Nem szabadna sokat költened ezen a hétvégén. Továbbra is azt a veszélyt mutatják az égi folyamatok, hogy mínuszba mész. Jó hír számodra, hogy szombaton éjjel a Nap belép a Halakba, és te elkezdheted tervezgetni a nagy nyári utazásodat… A magánéletben is jó fordulatokat jelez ez neked, és az intuíciód is nagyon felerősödik.

Szombaton kezdetét veszi a Halak hava (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Február ellenére ez a hétvége neked a szerelemről szól. Nem kell ahhoz tavasznak lennie, hogy te belelkesedj. Ha van párod, akkor ő lesz a középpontban. Ha még nincs párod, akkor egy olyan emberrel találkozhatsz, aki felkelti a figyelmedet.

Hirdetés

SZŰZ

Adj a kultúrának ezen a hétvégén! Számtalan program közül válogathatsz. Keddig még tart a farsangi időszak. De más értelmes dolgot is művelhetsz. Az égi folyamatok szerint meg kellene mozgatnod az agyadat. És nem a heti megszokott módon… Sok szép megélést hoznak neked a bolygók a hétvégére.

MÉRLEG

Kifejezetten jól fogod érezni magad a bőrödben ezen a hétvégén. Levegős jegyben jár a Hold, ami azt jelenti, hogy sokat kell levegőn lenned, ha fel akarsz frissülni testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Még találsz nyitva tartó jégpályát…

SKORPIÓ

Erős kettősség lesz benned a hétvégén. Egyrészt szeretnél otthon maradni, és kicsit rendezni mindazt, amire a hét során nem volt időd. Másrészt szeretnél bulizni. Mindkettőre lesz időd, ha nem sopánkodsz, hanem neki fogsz…

NYILAS

Lehet, hogy tanulnod kellene? Gondolkozol valamilyen képzésen? Akár nyelvtanuláson? A bolygók szerint belevághatsz most. Persze előbb tájékozódj! És a közösségi oldalakon kérdezz meg olyan ismerősöket, akik már tanultak ilyesmit!

BAK

Rád nem jellemző a pénzszórás. Ezen a hétvégén mégis hajlamos lehetsz olyasmit megvenni, amire nincs feltétlenül szükséged. Nem baj, ha kicsit kilengesz, de semmiképp se ess túlzásba! Találd meg azt a bizonyos arany középutat! Érzelmileg nyitottabbá válsz, ez jó hatással van a kapcsolataidra.

VÍZÖNTŐ

Fokozottan érzékeny leszel ezen a hétvégén. Azt hiheted, hogy valami baj van veled. Úgy érzed, hogy senki sem szeret. Pedig ez nem igaz. Tudd, hogy a Hold tesz ilyen sértődékennyé! Ráadásul a Nap is kilép a Vízöntőből, ami nem érint kellemesen.

HALAK

Nagyszerű hír a számodra, hogy a Nap szombaton éjjel belép a Halakba. Ez azt jelenti, hogy elindul a te hónapod, és közeleg a születésnapod. Ez neked egy új ciklus kezdetét jelenti. Ilyenkor érdemes kicsit megállnod, új célokat kitűzni, és terveket készíteni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!