KOS

Ez a hétvége meglehetősen vizesnek ígérkezik vizes jegyben járó bolygóknak köszönhetően. Ez jelenthet esőt és könnyeket is. A Halak Hold és Szaturnusz szerint titkolni akarod, hogy valami, vagy valaki megbántott, de ez nem fog sikerülni…

BIKA

Sok kedves köszöntést fogsz kapni ezen a hétvégén. Meglepő, hogy nem csak barátoktól és rokonoktól, hanem olyan ismerősöktől is, akik nem állnak veled napi kapcsolatban. Valld be, hogy jól esik! Minden jókívánság jót tesz neked.

IKREK

Amennyiben dolgoznod kell ezen a hétvégén, ne panaszkodj! A saját dolgodat nehezíted meg, ha rossz szájízzel fogsz hozzá. Az égi folyamatok szerint a jövődet alapozod meg, a karrieredet építed most. Tehát megéri odatenni magadat.

A hétvége horoszkópja május 14-15. (fotó: Shutterstock)

RÁK

Kirobbanóan jó passzban leszel. A májust szépnek és biztatónak látod. Végre minden jobb fényben ragyog. Ez kedvezőbb, mint amikor azt mondod, hogy látod az alagút végén a fényt. Ugyanis már kiléptél a fénybe, és magad mögött hagytad a sötétet.

OROSZLÁN

Hajlamos leszel folyton számolgatni május második hétvégéjén. Az égi folyamatok szerint valami nem stimmel, vagy valamire nagyon szeretnél pénzt találni. Ez teljesen elvonhat attól, hogy élvezd a jelent. Jobb lenne, ha maradnál a mostban.

Hirdetés

SZŰZ

Te egy szolgálatkész ember vagy. Ezt tudja rólad a környezeted, és rendszeresen visszaél vele. Ezen a hétvégén is előfordulhat ilyen fajta próbálkozás. Nem baj, ha segítesz, de utána maradjon időd önmagadra és valamilyen kikapcsolódásra is!

MÉRLEG

Elvileg túl kellene lenned a tavaszi fáradtságon. Mégis úgy érzed magad, mint akin átment az úthenger. Legalábbis a bolygók ezt mutatják. Ha eleged van a fáradtságból, akkor egyél sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, csírákat! És menj ki a természetbe!

SKORPIÓ

Ne törődj azzal, hogy esőt jósolnak a meteorológusok! Szervezz szabadtéri programot bátran! Vigyél magaddal esőkabátot és gumicsizmát. Ha táncolsz az esőben, és ugrálsz a víztócsákban, akkor végre előbújik belőled a felhőtlen gyermek…

NYILAS

Családi kötelezettségeknek kell eleget tenned ezen a hétvégén. Ez most nem jön jókor, mert szalad a lakásod. Megígérted magadnak, hogy most végre rendet raksz. Még fogy a Hold, ami hatékonnyá teszi a takarítást és a selejtezést. Szóval ne mondj le róla!

BAK

A gyerekek nyaggatnak egy ideje, hogy menjetek kirándulni, vagy piknikezni. Hiába mond esőt az előrejelzés, érdemes lenne kimozdulnotok. Ha nem a gyerekek kedvéért, akkor magad miatt. Kereshetsz fedett helyet is, ahol elbújhatsz, ha esne.

VÍZÖNTŐ

Itt az ideje, hogy kinyisd a pénztárcádat, és költs az otthonodra. Az égi folyamatok azt tanácsolják, hogy nézz utána, hol vannak kedvezmények! Mielőtt megveszel bármit, gondolj a beszerelésre, ill. összeszerelésre is! Nem biztos, hogy egyedül meg tudod csinálni.

HALAK

A Hold és a Szaturnusz is a Halakban jár ezen a májusi hétvégén. Kedvező fényszögeket kapnak a Vénusztól, a Merkúrtól, az Uránusztól és a Naptól is. Szóval minden a lehető legkedvezőbben alakul számodra. Értékeld, élvezd, megérdemled!

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. május 8-14.: a Bak Hold kitartóvá, a Vízöntő Hold kreatívvá tesz

Igazán kedvezően hat ránk a héten a Hold, hét közben a célok elérésében, hétvégén az érzelmek megélésében lesz a segítségünkre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!