KOS

Az újholdas hétvégéd nem úgy alakul, ahogy te tervezed. Mindegy, hogy mi van a fejedben, jobban jársz, ha teret engedsz az újnak. Közben sok-sok új információ is jöhet, ami miatt teljesen új megvilágításba kerülhetnek az aktuális dolgaid.

BIKA

Hiába van hétvége, neked kattog az agyad, és azon gondolkodsz, hogyan teremts pénzt. A vasárnap kora reggeli újhold új forrást nyithat meg neked. Kérdés, hogy van-e kapacitásod, mert annak nincs értelme, hogy túl vállald magadat. Igaz?

IKREK

Hirdetés
A vasárnapi újhold számodra az év legfontosabb újholdja. Ettől az egész hétvégéd az újításról, az új szemléletről és az új szempontok figyelembe vételéről szól. Ez nem mindenkinek fog tetszeni. Szerintük folyton változtatsz, ami őket frusztrálhatja.
A hétvége horozkópja szerint az újhold jó energiákat hoz (fotó: Shutterstock)

RÁK

Nem szeretsz titkolózni, annál inkább szereted megfejteni mások titkát. Ezért szereted az olyan filmeket, amelyek nem megfejthetőek a legelején. Ez a hétvége a titkokról és a titkok megfejtéséről szól. Keress ilyen programot: pl. szabaduló szoba!

OROSZLÁN

Mozgalmas hétvége elé nézel. Annyi helyre mehetsz, ami nem is fér bele 2 napba. Válogatnod kell, hogy ne vállald túl magadat. Szerencsés vagy, mert jobbnál jobb lehetőségek közül választhatsz. A vasárnapi újhold azt javasolja, hogy újat válassz!

SZŰZ

Mindenképpen ki kellene kapcsolnod az agyadat ezen a hétvégén. A bolygók szerint a jövőd és a karriered foglalkoztat, de ez nem pihentet. Ahhoz hogy kikapcsolódj, muszáj elterelned a gondolataidat. Fogj egy jó könyvet, és ülj ki a kertbe, parkba, vagy a teraszra!

MÉRLEG

A vasárnap reggeli Ikrek újhold újításra ösztönöz. Motivál, hogy valami újat kipróbálj. A nyár erre is jó. Tőled függ, hogy mennyire mersz újba fogni. Ne hajszold magad semmi olyanba, ami nem esik jól, vagy ami mások elvárása! Menj a saját fejed után!

SKORPIÓ

A Szaturnusz szombaton hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. A gyerekkorod nyarai élénken térnek vissza. Az emlékekkel semmi baj. Persze csak addig, amíg nem nyomaszt. Ezt ne engedd, mert nem ez a cél…

NYILAS

Valaki óriás hatással lesz rád ezen a szép, nyári hétvégén. Ebből akár szerelem is lehet. A vasárnap reggeli újhold új fejezetet szimbolizál a párkapcsolati területeden. Akkor is, ha már van valakid, és akkor is, ha még nincs…

BAK

Ez az a hétvége, amikor az egészséged megőrzése érdekében töltődnöd kell. Ne feledd, hogy senki más
nem teheti meg helyetted. Nem állhatsz helyt, ha kiégsz, mert folyton dolgozol, gürizel. A lazítás neked is jár. Kérdés, hogy neked ez pontosan mit jelent most…

VÍZÖNTŐ

Ne törődj azzal, hogy mások gyerekesnek titulálják azt, amiben te meg akarsz újulni! Nem számít, hogy nekik tetszik-e, vagy sem. A vasárnapi újhold szerint itt az ideje, hogy valami újat kipróbálj. A fantáziádon és a vállalkozó szellemeden múlik, hogy mi ez.

HALAK

A Halakban járó Szaturnusz szombaton retrográdba fordul, ami arra vesz rá, hogy visszamenj a "kályhához", és felidézd, hogy mi volt az eredeti ötleted. Ez segít abban, hogy elmozdulj a holtpontról. Persze ehhez bátorságra is szükséged lesz…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!