HÉTFŐ, június 3:

07:56-kor a Hold belép a Bikába. Mivel még mindig fogy a Hold, nagyon jól teszed, ha most szőrtelenítesz, vagy most használsz arc-, és testradírt. Fantasztikusan hatékonyan megszabadulhatsz a szennyeződésektől. Ettől felfrissül, fellélegzik, újjászületik a bőröd. Ezzel párhuzamosan a konyhában selejtezhetnél. Dobáld ki azokat az edényeket, szűrőket és egyéb holmikat, amiket már nem használsz!

KEDD, június 4:

A Bika Hold miatt a mai napon érezheted magad kissé lelassultnak, nehézkesnek. Ne aggódj, nincs veled baj! Jól tennéd, ha mindent komótosan csinálnál. Fogászati tilalom van ma. Még fogy a Hold, ami szerint továbbra is aktuális a szőrtelenítés és a bőrtisztítás. Emellett folytathatod a selejtezést a konyhában.

SZERDA, június 5:

Újhold előtti napon 10:37-kor lép be a Hold az Ikrekbe, ami az elméletben és az eszmékben jó, nem lesz könnyű dolgod, ha a kivitelezés a feladatod. A gondolkodás és a beszéd jobban fog menni ma. Nem baj. Valahogy el kell kezdeni. A beszéd az első lépés, de ne állj meg itt! Mert eredményeket cselekvéssel érheted el. Kommunikáció révén kiderül, hogy kire számíthatsz.

Június elős hetére kedvező hatásokat jelez a holdhoroszkóp (fotó: Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, június 6:

14:39-kor együtt áll a Nap és a Hold az Ikrekben. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Emiatt könnyebben tudsz kommunikálni, illetve meg tudod találni a közös hangot bárkivel bármilyen témában. Tanulás, vizsgázás során kimondottan kedvező az újhold. Érdemes hangosan felolvasnod azt, amit tanulsz. Ez meghatványozza a hatékonyságot.

PÉNTEK, június 7:

14:42-ig a Hold az Ikrekben a kommunikációt és a tanulást támogatják. 14:42-től a Rákba lépve érzékenységet és szentimentalizmust hoz magával. A vizes Rák könnyeket is hozhat. Ne szégyelld a könnyeidet! Ezzel párhuzamosan itt az ideje mosni, felmosni, hajat mosni, locsolni, öntözni. Közben fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 1-7.: Pörgős hétvége után új lehetőségek

Gyönyörű hétvégét és nagyszerű hetet jeleznek a bolygók mindenkinek. Az Ikrek újhold mindent új megvilágításba tehet. Legyél nyitott és figyelmes egész héten, hogy észre vedd a lehetőségeket, meghalld a számodra fontos információkat.

Tovább olvasom

SZOMBAT, június 8:

Medárd napján drukkolunk, hogy ne essen az eső, mert a nép hit szerint 40 napig esni fog. Holott a vizes Rák Hold vizet szimbolizál. Ha tegnap nem volt időd mosni, felmosni, hajat mosni, locsolni, öntözni, akkor ma megteheted. Egész nap a Rákban jár a Hold, ami mindezeknek kedvez. És ne felejts el sok folyadékot inni! A szervezetednek most nagy szüksége van a folyadékra.

VASÁRNAP, június 9:

Mivel csak 21:30-kor lép ki a Hold a Rákból, ma is moshatsz, locsolhatsz, stb. Most már nő a Hold, ami segít vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket beépíteni. Ezeket ma a vizes Hold miatt oldott, kolloid formában teheted a leghatékonyabban. A bőröd is "szomjas": hidratáld! De ne csak az arcodat, hanem a dekoltázsodat és az egész testedet!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!