KOS

Ez már augusztus első hétvégéje, ami téged inspirál. A Kosban járó Hold az Oroszlánban járó Nappal és Vénusszal szuper fényszöget alkot. Ez felpörget, és millió ötleted támad. Fejes ugrás helyett, a megvalósítás előtt készíts konkrét terveket!

BIKA

Nem lesz a kedvenced az a hétvége, mert sürgetést érzel valahonnan. Ez jöhet belülről, vagy kívülről. Tudod, hogy valamit meg kéne lépned, de eddig húztad az időt. Ráadásul valaki rákérdez egy kényes témára. Ne vedd sértésnek!

IKREK

Hirdetés

Olyan felhőtlenül boldognak és gondtalannak fogod érezni magad, amire régen volt már példa. Élvezd a nyarat! Ne aggódj a jövő miatt! Keress vidám társaságot és lelkesítő programokat, akik/amik feledtetik a hétköznapok nyűgeit!

A tűz-elemű bolygók sok senvedélyt hoznak (fotó: Shutterstock)

RÁK

A pénzügyeid foglalkoztatnak a legintenzívebben. Lehet, hogy kaptál egy "fülest", aminek érdemes lenne utána járnod. Máskülönben nem fog békén hagyni a lehetőség. Látsz, hallasz jó és rossz példákat. Emiatt tanácsos alaposan körbe járnod a dolgot.

OROSZLÁN

Ez egy ragyogó hétvégének ígérkezik. Az égi folyamatok szerint minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ráadásul valaki ötletet ad, ami totál felvillanyoz, és azonnal bele akarsz vágni. Nem kell húznod az időt. Ám nem árt tájékozódnod…

SZŰZ

Ki kell pihenned a heti feszültségek okozta fáradtságot. Nem semmi, hogy mennyi minden történt augusztus első napjaiban. Óriási fegyelemre volt szükséged, hogy ne törjön ki a balhé. Megérdemled, hogy hétvégén békén hagyjanak.

MÉRLEG

A szerelmed, vagy valaki, aki nagy hatással van rád, olyasmire képes rávenni, amit sosem gondoltál volna. Az ő lelkesedése átragad rád, és a korábbi félelmeid teljesen elillannak. Most kiderül, hogy sokkal bátrabb vagy, mint gondoltad magadról.

SKORPIÓ

Hétvégén sem hagy nyugodni a gondolat, hogy munkahelyet kellene váltanod. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek az önbizalmadra jó hatással vannak. Érdemes lenne körbenézned a munkaerő piacon. De jusson időd kikapcsolódásra is!

NYILAS

Tüzes jegyekben járó bolygók feltüzelnek szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ám arra is intenek, hogy vigyázz a tűzzel! Többek között az erős napsütéssel! A bőrödet és fejedet is védd! Nehogy leégj, vagy napszúrást kapj!

BAK

Augusztus első hétvégéjén sem tudsz kibújni a bőrödből. Meg akarod tervezni a lakás felújítást, vagy más ingatlan ügyet. Igazad van. Akkor nyugszol meg, ha látod a következő lépést. De emellett maradjon időd lazításra, szórakozásra is!

VÍZÖNTŐ

Valaki mindenáron el akar csalni magával. Olyan lelkesen mesél, hogy képtelen vagy nemet mondani. A bolygók szerint nem fogod megbánni, ha igent mondasz. Csoda helyre juthatsz el, és csodákat élhetsz meg. Nélküle eszedbe sem jutott volna ilyesmi.

HALAK

Eleged van a folyamatos tűzoltásból: hétvégén nem akarsz indulatokat csillapítani. A hét sokat kivett belőled. Itt az ideje magadra gondolni, és olyasmit csinálni, ami jól esik testednek, lelkednek. Csak rajtad áll, hogy válassz, és szervezkedj…

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!