KOS

A hosszú hétvége első napján nem lehet bírni veled: tele leszel tervekkel, és képtelen vagy a fenekeden ülni. Másnaptól a föld dominancia miatt végre lelassulsz, és lelazulsz. Ettől még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Kertészkedhetsz, ültethetsz növényeket a kertbe, vagy az erkélyedre, vagy a szobádba.

BIKA

A várva várt hosszú hétvégén vasárnaptól hív a természet. Ne maradj otthon! Számtalan majális program közül válogathatsz. Azt sem fogod bánni, ha emiatt utaznod kell. De nézz utána, hogy milyen változások lesznek a menetrendekben! Jó lenne, ha nem bosszankodnál olyasmi miatt, ami megelőzhető.

IKREK

Ez egy tipikusan lustálkodós hétvégének ígérkezik. Bármit tervezel, legyen benne lazítás! Kiülhetsz az erkélyre kávézni, teázni, olvasni, napozni. Vagy kimehetsz egy parkba, és megteheted ugyanezt a szabadban. Finomságokra vágysz, de vigyázz, mert nő a Hold, ami hízás veszélyét jelenti!

A hosszú hétvége horoszkópja (fotó: Shutterstock)

RÁK

Nézz utána, hogy hol lehet a hosszú hétvégén vásárolni! Most piacra kéne menned. Vagy kézműves vásárba. A bolygók szerint a természetes alapanyagok beszerzése vonz. Biztosan találsz ilyen helyeket szép számmal. De nem kell mindent megvenned. Maradj mértéktartó! Máskülönben mínuszba mehetsz…

OROSZLÁN

Szombaton lelkesedésed az egekbe emel. Annyi ötleted lesz, amennyit egy hosszú hétvége alatt sem lehet végigcsinálni. Vasárnaptól a józanész győzedelmeskedik, és el tudsz engedni néhány tervet. Közben ne felejtsd el, hogy pihenni is kéne. Szakíts időt olvasásra, filmnézésre, főzésre, társasjátékra is!

Hirdetés

SZŰZ

Egész héten ezt a hosszú hétvégét vártad. Végre itt van, és te hullafáradtnak érzed magad. Ne aggódj! Vasárnapra elmúlik. Onnantól jobban érzed magad a bőrödben. Listát kéne írnod, és egyeztetned az érintettekkel. Így kiderül, hogy kivel tudsz közös programot tervezni. Hiszen sokan fognak elutazni.

MÉRLEG

Nem vagy egyedül: a környezetedben többen küzdenek a bőség zavarával. Szinte mindenki szeretne kirándulni, kertészkedni, rendet rakni, vendégeskedni, bulizni, stb. Ennyi mindent képtelenség belezsúfolni 3 napba. Menetközben is módosíthatsz az eredeti terveiden. Nem fog senki megsértődni.

SKORPIÓ

Valaki nagyon számít rád. Mindennél jobban szeretne veled találkozni, és közös programot csinálni. Próbáld úgy szervezni a dolgaidat, hogy végre jusson rá is időd! Jó lenne, ha nem éreznéd tehernek őt, ill. a ragaszkodását. Alakítsd kedved szerint! Menjetek olyan helyre, ahova egyébként is mennél!

NYILAS

A hosszú hétvége egy igazi próbatétel lesz a számodra. Össze kell egyeztetned a saját elképzeléseidet a többiekével. Nem szívesen engedsz. Pedig ez szükséges, ha nem akarod, hogy a másik nehezteljen rád. Mivel 3 napos a hosszú hétvége, biztosan meg tudod oldani, hogy "kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon".

BAK

Vétek lenne a négy fal között maradnod a hosszú hétvégén. Vasárnaptól föld jegyben járó bolygók szerint a természet a legzseniálisabb program. Mindegy, hogy sétálsz, kirándulsz, kertészkedsz, vagy csak kiülsz egy nyugágyba, és hallgatod a madárcsicsergést. Válassz kedved szerint!

VÍZÖNTŐ

A párod, vagy egy hozzád közelálló ember percre pontosan be akarja osztani a hosszú hétvégédet. Mielőtt megbántódnál, szólj, és add elő, hogy neked mihez lenne kedved! Meg kéne előznöd a sértődést. Közben vedd észre, hogy jót akar, és vannak jó ötletei! Lehet, hogy nem kéne kikosaraznod…

HALAK

Társaságra vágysz a hosszú hétvégén. Semmi kedved a házimunkával tölteni ezt 3 csodás napot. Igazad van. Ám ha ügyes vagy, akkor haladhatsz az otthoni dolgokkal is, és utána kimozdulhatsz. Minden csak szervezés kérdése. Az sem baj, ha ad hoc alakul ki valami, ami egy váratlan ötletnek köszönhető.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!