HÉTFŐ, október 9:

Az Oroszlánban járó Hold még fogy. Ezáltal a büszkeségedből faraghat. Talán nem is baj. Hiszen könnyen mondhatják egyesek, hogy öntelt vagy. Mindezt azért teszik, mert összekeverik az önteltséget az öntudatossággal. Ettől te még húzd ki magad, és legyél igényes önmagaddal és azzal, amit kiadsz a kezedből! Mindent úgy csinálj, hogy 20 év múlva is büszke lehess magadra!

KEDD, október 10:

Csak 14:01-kor vált jegyet a Hold. Addig az Oroszlánban a tegnapihoz hasonlóan a büszkeséged helyes használatára "tanít". Majd a Szűzbe lépve sokkal szerényebb stílust hoz neked (is). A hagyomány szerint a fogyó Szűz Hold a legjobb takarításra, selejtezésre. Ha csak 1-2 órád van ilyesmire, akkor is állj neki, mert látványosan haladhatsz.

A Mérleg újhold a harmónia megtalálásban segít (fotó: Shutterstock)

SZERDA, október 11:

A Hold szerint most kéne takarítanod. Mivel a hagyomány a Szűz fogyó Holdat tartja a legkedvezőbbnek takarításra. Ugyanis ilyenkor fele annyi idő alatt dupla mennyiségű házimunkával végezhetsz látványosan. De nem csak a házimunkával haladhatsz nagyszerűen, hanem minden féle precizitást igénylő tevékenyéggel. És az íróasztal fiókjaidban is rendet rakhatsz.

CSÜTÖRTÖK, október 12:

A szorgalmas, precíz, szerény és éles eszű Szűz Hold nem hagy békén addig, amíg nem készítesz pontos stratégiát a hónap, ill. az év hátralevő részére. Szakíts erre időt a mai nap során! Főzz egy jó kávét, vagy teát, és ülj le egy kényelmes fotelba! Sokat segítene, ha kinyomtatnál egy nagyobb formátumú naptárat, hogy jól lásd, mit hova írsz be.

PÉNTEK, október 13:

Péntek van, és 13-a. Te tartasz a babonától, miszerint ez egy szerencsétlen nap? Vagy jót nevetsz, és szerencse nappá kiáltod ki? Hajnalban a Hold átlép a Mérlegbe, ami arra is jó lehet, hogy közösen vegyetek kaparós sorsjegyet, és együtt nézzétek meg, mit nyertetek. Akár ajándékba is adhatsz ilyesmit. De csak akkor, ha játéknak fogod fel!

Hirdetés

SZOMBAT, október 14:

19:56-kor hajszál pontosan együttáll a Nap és a Hold a Mérlegben. Ez az újhold kedvez a találkozásoknak, randevúknak, beszélgetéseknek és általában az összhang megtalálásának. Minden ilyen lehetőséget ragadj meg, mert most hihetetlen könnyű lesz kommunikálni. A Mérleg szimbolizálja a harmóniára való törekvést, az összetartozás vágyát és az odaadó szerelmet is.

VASÁRNAP, október 15:

A Hold 13:05-kor lép át szélsőségekre hajlamos Skorpióba, ami szélsőséges hangulatot hozhat: vagy örülsz az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerülsz. Ha elromlik az idő, még nem kell a kedvednek is elromlania. Ne feledd, hogy a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, a mosást és mindenféle vizes házimunkát is!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 9-15.: Most senki sem fog unatkozni

Ezen a héten olyan sok minden változik, mint máskor szinte egy egész hónap alatt. Nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek ugyanakkor a bolygók. Mindenképpen érdemes élni ezekkel.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!