KOS

A vasárnap lesz a te napod. A bolygók szerint szombaton még a hét eseményeinek hatása alatt állsz, és fel kell dolgoznod, meg kell emésztened a történteket. Vasárnap kényeztesd magadat, csinálj olyasmit, ami jól esik testednek, lelkednek!

BIKA

Bár már vége a nyárnak, és a hőmérő már nem kúszik olyan magasra, te mégis strandolásra vágysz. A szombat alkalmas arra, hogy csobbanj egyet. Mehetsz uszodába, fürdőbe. Mivel a fogy a Hold, a szauna segít a méregtelenítésben.

IKREK

Hirdetés
Jól alakulnak a pénzügyeid, ezért szeretnél kirúgni a hámból. Megteheted, hogy költesz, de ne ess túlzásba! Gondolj a közelgő karácsonyi kiadásokra! Vagy akár félre is tehetnél váratlan költségekre, esetleg egy nagyobb utazásra…
A hétvége horoszkópja jó fejleményeket ígér (fotó: Shutterstock)

RÁK

Imádni fogod a szombatot. Szuper fényszög gondoskodik a jó közérzetedről és a derűdről. Egy kicsi szépséghibája van a dolognak: éjjel lesz egy kellemetlen bolygószembenállás, ami vitára utal. De vasárnapra lecsillapodnak a kedélyek.

OROSZLÁN

Szombaton el kellene bújnod a világ elől. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint eleged van a nyüzsgésből és a jó pofizásból. Kapcsold ki a telefonodat, és lazíts! Megérdemled, megdolgoztál érte, ráadásul szükséged van a töltődésre.

SZŰZ

Ez a hétvégéd barátokról és a párkapcsolatról szól. Élvezd a népszerűséget! Vidám emberek társasága a legjobb módszer, hogy elengedd a hétköznapok gondjait. Rád fér a kikapcsolódás. Természetesen nem kötelező semmi. Ne erőltess semmit!

MÉRLEG

Hajlamos leszel időben előre futni. Intenzíven foglalkoztat a jövő. Tervezgetsz, a naptárat nézegeted. Igazad van. Jó, ha felkészülsz, és pontosítod az elképzeléseidet. De semmiképp se legyél merev, közben ne mulaszd ezt a remek hétvégét!

SKORPIÓ

Szombaton megszáll az ihlet. Sziporkázni fogsz, és olyan ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek több témában is megoldást jelentenek. Ne kezdj el kapkodni! Írd le az ötleteidet, és tedd őket időrendi sorrendbe! Csak után fogj hozzá!

NYILAS

Szívesen sodrodnál az árral ezen a hétvégén. Jól teszed. Nem kell minden napot, minden órát beütemezni. Van, hogy a sors, vagy a családod jobb tervvel áll elő. Ez most pont így lesz: több meghívást kapsz, ami megmelengeti a szívedet.

BAK

Szombaton legyél mindenkivel tapintatos! Egy ronda bolygószembenállás szerint egy vita lóg a levegőben. Könnyű lenne bárkit megbántani. Most is egyszerűbb a prevenció, vagyis a megelőzés. Te ebben szuper vagy…

VÍZÖNTŐ

Szerelem van a levegőben. Ha van párod, akkor vele fellobbanhat a láng. Ott parázslott a szenvedély, ami eddig szunnyadt. Ha még nincs párod, akkor rád találhat a szerelem. Kérdés, hogy tudsz-e előítélet mentesen állni egy új ember előtt.

HALAK

Jó neked. Az irigyeid megint azt látják, hogy te jól vagy. Ne dicsekedj, mert vérszemet kapnak. Persze nem kell szégyellned, ha jól mennek a dolgaid. Hiszen irigyek mindig voltak, vannak, és lesznek. Ettől te még élvezheted ezt a hétvégét…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!